- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 88
- 26
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Okudum say cnm az kaldı bitmek uzereRana ıcın canımcım tamammısn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum say cnm az kaldı bitmek uzereRana ıcın canımcım tamammısn
okudum canım bildirim yapmamışımR rana20 için bildirim yapanlar (yapmayanlar demedım cunku listenin yarısından çoğu bıldırım yapmadıkızlar bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim
)
Yapanlar
i p e k
@Nefes0858
@Ssevincli
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
merve
@Tospaagtd
Mintimint
Magnifiaque
@burcusami
cevizli tarcinli kek
@Ada-anne
@goah
@Diloss1
@Umut_2019
Perfect Match
R rana20
mavikelebek34
MssPARE
Tavuk_suyu_
Bitmek üzere kuzu işaret koyabilirsin Allah kabul etsinR rana20 için bildirim yapanlar (yapmayanlar demedım cunku listenin yarısından çoğu bıldırım yapmadıkızlar bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim
)
Yapanlar
i p e k
@Nefes0858
@Ssevincli
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
merve
@Tospaagtd
Mintimint
Magnifiaque
@burcusami
cevizli tarcinli kek
@Ada-anne
@goah
@Diloss1
@Umut_2019
Perfect Match
R rana20
mavikelebek34
MssPARE
Tavuk_suyu_
Örtmenim saatimiz gelmedi okuyacaz tabi kiiR rana20 için bildirim yapanlar (yapmayanlar demedım cunku listenin yarısından çoğu bıldırım yapmadıkızlar bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim
)
Yapanlar
i p e k
@Nefes0858
@Ssevincli
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
merve
@Tospaagtd
Mintimint
Magnifiaque
@burcusami
cevizli tarcinli kek
@Ada-anne
@goah
@Diloss1
@Umut_2019
Perfect Match
R rana20
mavikelebek34
MssPARE
Tavuk_suyu_
Örtmenim saatimiz gelmedi okuyacaz tabi kii![]()
Bence o duayla kişinin enerjisiyle de alakalı. Ben bazılarına su gibi okudum.ondan demedım yenı kısıye gececez kımse meydanda yok cok sasırdım hıc boyle olmamıstı
![]()
İşin ilginc tarafı bende hala rana ıcın okuyamadımBence o duayla kişinin enerjisiyle de alakalı. Ben bazılarına su gibi okudum.![]()
Evet liste bı tersıne dondu ciddenIlk defa çabuk okudum diye sevindim
Hep geç okuyordum.
Bu sefer sonlarda değil de başlarda görünce kendimi çok sevindim![]()
Bazen 2 gün geç okuduklarım da oluyor kızmıyorsunuZ değil mi bana hocamEvet liste bı tersıne dondu cidden![]()
Sorun sende diyorsun yaniBence o duayla kişinin enerjisiyle de alakalı. Ben bazılarına su gibi okudum.![]()
Biraz öyle galiba
Okumadıysan senin yerine de ben okurum canım sana daha fazla ağırlık yapmasın yükünü hafifletirim hiç sorun değilBiraz öyle galiba![]()
Bitti bile üzgünüm.Okumadıysan senin yerine de ben okurum canım sana daha fazla ağırlık yapmasın yükünü hafifletirim hiç sorun değil![]()
Kötü oldu bu neyse bidaha ki sefere inşallahBitti bile üzgünüm.![]()