4 5 gün adetim gecikti ama hiç bir belirti yokHer an her şey olabilir
İnşallah bebiş vardır bazen belirtiler hic olmaz geç de baslayabilir. Test yap bir an önce. Sonucu da bildir bize4 5 gün adetim gecikti ama hiç bir belirti yok
2gün geciktiğinde yapmıştım negatiftiİnşallah bebiş vardır bazen belirtiler hic olmaz geç de baslayabilir. Test yap bir an önce. Sonucu da bildir bizeHamile olursan bana da dua et. Regl oldum bugün ben de istiyorum
hiç bi ilaç kullanmadım bu ay. ara vermiştik ilaçlaraKlomen filan kullanmis miydin.
Geçen ay bende klomen kullandım ama tutmadı yineHayırlısı ile vardır inşallah. Benim klomenli 2. Ayımdı bugün depresyondayim
Allah en kisa zamanda nasip etsin hayirlisiyla.Geçen ay bende klomen kullandım ama tutmadı yine
AminAllah en kisa zamanda nasip etsin hayirlisiyla.
Ay allah yardım etsin ya benimde 5. Ayım. Ben hiç ilaç kullanmadım ama bu ayAynı durumdayım canım bu ay 2. Klomen tedavimdi doktor 11 mm yumurtan var dedi iki gün sonra 15 olmuş yılbaşı tatili araya girdiği için 5 gün sonra gittim yumurta gözükmedi, doktor bu ay tedavi iptal dedi ve 10 gün geçti adet olmadım, pop var bende zaten düzenli adet olmam, tarlusal aldım eczaneden onu içiyorum şimdi, hiç test yapmadım çünkü yok biliyorum nasıl ümidim bittiysebu arada mayısta 3. Senem olucak
5 ay az canım bir seneye kadar olmaması normal çok kafaya takma derimAy
Ay allah yardım etsin ya benimde 5. Ayım. Ben hiç ilaç kullanmadım ama bu ay
Polikistik over var bende de. 5 aydır doktordayım vallahi5 ay az canım bir seneye kadar olmaması normal çok kafaya takma derim
Bakalım canım ne zaman nasip olacakPolikistik over var bende de. 5 aydır doktordayım vallahi
En kısa zamanda inşallah hepimizeBakalım canım ne zaman nasip olacak
Ben bir ay daha klomen kullanıp sonra Aşılama ya geçicem bir an önce adet olsam da rahatlasam yaEn kısa zamanda inşallah hepimize
Benimde 4 gün gecikmişti bugün çok Şükür test yaptım pozitif4 5 gün adetim gecikti ama hiç bir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?