.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xnobodyx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
8.397
32.213
Selam kızlarrr sizlere sorum olacakti...
Ban yer miyim bilmiyorm ama açık sormak zorundayim hep kafamı kurcalıyor acaba bende tek mi oluyor diye 🤷🏼‍♀️
Birliktelikten sonra bosalmaya basladignzda yada orgazm olduğunuzda ne kadar sürüyor o an ki durum ?

Son düzenleme:
Açıkçası bazen hem bende hem eşimde devam ediyor durum ama o anki hisle pekte rahatsız etmiyor keyifli oluyor bence bazende iki taraflı boşalma olduktan sonra bitiyor canım

Açıkçası bazen hem bende hem eşimde devam ediyor durum ama o anki hisle pekte rahatsız etmiyor keyifli oluyor bence bazende iki taraflı boşalma olduktan sonra bitiyor canım
Evet bazen devam.edevam.sorun yok ama o anki durum fzla uzun sürmüyor bazen bende bu kafama takılıyor cok mu kasiyorm kendimi bilemiyorm

Orgazm olduktan sonra devam etmiyorum değil edemiyorum çünkü resmen gidiklaniyorum
O an resmen minik bir Azer Bulbul oluyorum.

Zamani hakkında ise dk tutmadım ne zaman ki herif benim karısı olduğumu hatırlarsa söz tutacam ha buraya da yazacam 😁
Reiiss çok yaşa yahu gece gece güldürdün çocuğu dogurunca 40 gun nasil dayancan :KK70:

Selam kızlarrr sizlere sorum olacakti...
Ban yer miyim bilmiyorm ama açık sormak zorundayim hep kafamı kurcalıyor acaba bende tek mi oluyor diye 🤷🏼‍♀️
Birliktelikten sonra bosalmaya basladignzda yada orgazm olduğunuzda ne kadar sürüyor o an ki durum ? Kasılma oluyor mu o andan sonra iliski devam ettiginde ben rahat olmuyorum açıkçası bunu merak ettim :KK23:
evet kasılma oluyor 1 dk gıbı

Ben kendimi dusunemiyorm gebe kalinca nasil dayanirim diye bu konuda 🤣
Ilk 3 ay herife bacım diyorsun sonra ki 3 ay ihtiyacım diyorsun sonra ki diğer 3 ayda ise hormonlarına bağlı reisim ama ben sende o çılgın ışığı gördüm bence sende bendensin.
Bi meme kitlamasak da bizim ki fenteeaaazilerimiz var
Ateşli gacı seni değişik fanteziler eee bebe doğunca cendereyi söylemedi mi :rolleyes: :rolleyes:
Doğduktan sonra adamın üstüne yurudum zaten
Adam akıllandı bilinçlendi
Gözlerimden çıkan ateşi fark edince dine bağlıyor işi 😁

Ilk 3 ay herife bacım diyorsun sonra ki 3 ay ihtiyacım diyorsun sonra ki diğer 3 ayda ise hormonlarına bağlı reisim ama ben sende o çılgın ışığı gördüm bence sende bendensin.

Doğduktan sonra adamın üstüne yurudum zaten
Adam akıllandı bilinçlendi
Gözlerimden çıkan ateşi fark edince dine bağlıyor işi 😁
yeminle alemsin 😁

Bende fantezi cok reis ama benimkinin bazen libidosu yerlere düşüyor cinnetlik oluyorm ertesi gunu akli basina geliyor :KK70: :KK31:
tek korkum o ilk 3 ay da yasak olmasi 🙃 ama gebelik olsun ona da raziyim sanirim.galuba 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X