• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xnobodyx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
8.397
32.181
498
Merhaba arkadaşlar derdimi anlatmak icin hesap açtım lutfen bildiklerinizi yada yasamissaniz tecrübelerinizianlatir misiniz. 5 aylık evliyim son iki aydir cocuk düşünüyoruz ve şimdiye kadar hic korunmadim esim korundu. Bu ay çok umutluydum butun gebelik belirtileri mevcuttu adetim uc gun geciktitest yaptm negatif. Ve üçüncü gece oglene dogru pembe akintim vardi yerleşme kanamasi saniyordum taki gece adet olana kadar :( ve ilk iki gun kan rengim yibe pembemsi ve akintim sulu idi buna anlam veremiyorm. Bugun beşinci günüm adetim bitti sandim ama acik renkde yine pembe bi akintim var birazda siyah pihti kan geldi. Yaşayanlar var mi bunlari?

belki korunmayı bıraktıgınız icindir
fazla bisey aramayın adet olmussunuz,
Allah bir gun nasip eder insallah..
daha yeni deniyorsunuz, bizim 10 ay oldu bende dun adet oldum.

Reglim hep cok ağır sancili geçer ve ilk uc gun hep yatakda oluyorm. Kadin dogum doktoruna gittim alttan muayene yapildi ve ultrasonda adenemyom oldugu ortaya çıktı. Bu gebelige engel degil denildi bunu da belirtmek istedim

belki korunmayı bıraktıgınız icindir
fazla bisey aramayın adet olmussunuz,
Allah bir gun nasip eder insallah..
daha yeni deniyorsunuz, bizim 10 ay oldu bende dun adet oldum.
Rabbim anne baba olmayi nasip etsin sizlere inşallah. Ovulasyon gunlerinizi takip ediyor musunuz peki herhangi bi kadinsal rahatsizliginz varmi

Hamileliğe karar verdikten hemen sonra erkek de kadın da detaylı muayene olup bi engel var mı öğrenmeli. Artık eskisi gibi değil çocuk sahibi olmak çok zor. Ben 10 ay denedim, her ay olmuyor diye ben doktora gittim. 10. Ay eşimi sonunda gitmeye ikna ettiğimde sperm kalitesizliği ve azlığı çıktı. Keşke ilk evlendiğimizde tedbir amaçlı muayene olsaydık. Çoktan Doğum yapmıştım bile. Şuan tüp bebekle hamileyim. 3 ay tedaviden sonra hamile kaldım, yorucu bi süreçti. Allahım kimseye yaşatmasın. Sizde de böyle bir problem vardır demiyorum. Ama eşlinizle detaylı muayene olun, o şekilde denemeye devam edin. Daha yeni denemeye başladınız ne acele filan diyene de bakma muayeneneni ol. Ve ay hamilemiyim diye kendini kasma bu adet düzenini de değiştirir, sorun yokken sorun çıkartırsın. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Hamileliğe karar verdikten hemen sonra erkek de kadın da detaylı muayene olup bi engel var mı öğrenmeli. Artık eskisi gibi değil çocuk sahibi olmak çok zor. Ben 10 ay denedim, her ay olmuyor diye ben doktora gittim. 10. Ay eşimi sonunda gitmeye ikna ettiğimde sperm kalitesizliği ve azlığı çıktı. Keşke ilk evlendiğimizde tedbir amaçlı muayene olsaydık. Çoktan Doğum yapmıştım bile. Şuan tüp bebekle hamileyim. 3 ay tedaviden sonra hamile kaldım, yorucu bi süreçti. Allahım kimseye yaşatmasın. Sizde de böyle bir problem vardır demiyorum. Ama eşlinizle detaylı muayene olun, o şekilde denemeye devam edin. Daha yeni denemeye başladınız ne acele filan diyene de bakma muayeneneni ol. Ve ay hamilemiyim diye kendini kasma bu adet düzenini de değiştirir, sorun yokken sorun çıkartırsın. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Rabbim hayırlısı ile kucağına versin bebegini inşallah canm. Bizde en son ki muayenede esime test yaptirdik haftaya sperm test sonucu cikacak inşallah bi sorun cikmaz. Evlilikten sonra ilk defa bu ay gec adet oldum. Hamilelik belirtileri cok belirgindi oysaki ama rahmin kendini hazirladigi da soyluyo kimisi bu durum için. Bekleyip göreceğiz bakalm

Canım daha yolun çook başındasın ben 16 aydır bekliyorum ve her ay kesin var diye düşünüp düşünüp hüsrana uğrayarak 5 6 yıl bekleyen ablalar var allah tez vakitte nasip etsin inşallah hamilelik haberini de okuruz inşallah ❤😙

Rabbim yardımcımız olsun umudunuz hic bitmesin inşallah sizinde guzel haberlerinizi okuruz 💐😍 bazi kadinlar ilk ayinda hamile kaliyo şaşırmamak elde değil 🙄 boyle olunca haliyle insan merak ediyor sabirsizlaniyor

Rabbim yardımcımız olsun umudunuz hic bitmesin inşallah sizinde guzel haberlerinizi okuruz 💐😍 bazi kadinlar ilk ayinda hamile kaliyo şaşırmamak elde değil 🙄 boyle olunca haliyle insan merak ediyor sabirsizlaniyor
İnşallah canım allahın izniyle ❤ Aynen canım da benim zaten adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim var bakalım bu ay çok çok ümitliyim ya hayırlısı senin adet düzenin nasıl?

İnşallah canım allahın izniyle ❤ Aynen canım da benim zaten adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim var bakalım bu ay çok çok ümitliyim ya hayırlısı senin adet düzenin nasıl?
Agustosta evlendim ve o zamandan beridir ilk defa böyle uc gun gecikti. Benim adetlerim 28 gunde bir oluyo fazla duzensizlik yasamadim simdiye kadar. Siddetli ağrı da oluyo yatak disek yatıyorum her adetimde :( lise donemimde cikolata kisti geçirdim ilacla tedavii oldum. Simdide rahim kaslarinin arasinda miyom varmis ondan siddetli agri oldugunu soyledi doktor ilk defa alttan muayene oldum oyle ortaya çıktı. Engel degilmis gebelige de insallah öyledir adenemyom mu ne ismini bile bilmedigim bisey

Agustosta evlendim ve o zamandan beridir ilk defa böyle uc gun gecikti. Benim adetlerim 28 gunde bir oluyo fazla duzensizlik yasamadim simdiye kadar. Siddetli ağrı da oluyo yatak disek yatıyorum her adetimde :KK43: lise donemimde cikolata kisti geçirdim ilacla tedavii oldum. Simdide rahim kaslarinin arasinda miyom varmis ondan siddetli agri oldugunu soyledi doktor ilk defa alttan muayene oldum oyle ortaya çıktı. Engel degilmis gebelige de insallah öyledir adenemyom mu ne ismini bile bilmedigim bisey
Eğer aklına çok takılıyorsa canım test yap bakarsın bebiş vardır yoksa da sıkıntı etme 3 gün normal gecikme için

Eğer aklına çok takılıyorsa canım test yap bakarsın bebiş vardır yoksa da sıkıntı etme 3 gün normal gecikme için
Gecikme oldukdan sonra adet oldum bugun 6. Günüm halen pembe kahve arasi bi akinti var rengi tuhaf. Onceki yazdiklarimi okursan profilde daha acik olur canm

Bi Dr la görüş istersen yarın canım çünkü en net cevabı o verebilir tahminler yeterli olmaz 😊

Bi Dr la görüş istersen yarın canım çünkü en net cevabı o verebilir tahminler yeterli olmaz 😊
Berlinde oturuyorm canm burdakafana gore gidemiyosun :/ randevu olmadan gitsen bes alti saat bekliyosun cok zor. Sali gunu gidicem inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back