• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu 112'nin yatak odası takımı:))

bikucukeylulmeselesi

anaç sütlaç hanım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
1.308
28
163
Uzun bir mobilya maratonu sonunda yatak odamıza karar verdik. :8:

Herşeyin sadesini seven ben bu geleneğimi bozmadım, yatak odamı ve diğer mobilyalarımı da sade aldım :66:

Evim bi kurulsun fotolarını ekleyecem:64:

İşte yatak odam :21:

$nova-yatak-odasi-armut-krem1.webp

Devamı gelecek!!!:36:

güzel günlerde kullan canım. güzlmiş=)

yaa bana dolaplar küçük geliyo. 2 kişinin kıyafetlerini nasıl alcak o dolaplar.
keşke daha büyüğü olsa dicem oda her eve sığmaz
kiracıysan helee..
amann poff:31:

Çok küçük olduğunu sanmıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam eni 180 falandı.

Yatak odamda ayrıyeten bir tane gömme dolap var. Duvarı kaplıyor çok geniş.
Sığdıramazsam ki sığdırırım , oraya koyarım artık.

canım güle güle kullan bende bunun koyu rengini aldım ama çok kararsız kaldım iki rengide çok güzeldi.mazada bi buna bi koyu renge baka baka bi kaldım.sonra nişanlımında istegiğle koyu rengi oldu benimkide.

Uzun bir mobilya maratonu sonunda yatak odamıza karar verdik. :8:

Herşeyin sadesini seven ben bu geleneğimi bozmadım, yatak odamı ve diğer mobilyalarımı da sade aldım :66:

Evim bi kurulsun fotolarını ekleyecem:64:

İşte yatak odam :21:

Devamı gelecek!!!:36:

bence bu eskı bı model ben begenmedım mobılyacılar sıtesıne bakabılırsın lake beyaz sıyah karısımı bıseyler alabılırsınnnn

canım güle güle kullan bende bunun koyu rengini aldım ama çok kararsız kaldım iki rengide çok güzeldi.mazada bi buna bi koyu renge baka baka bi kaldım.sonra nişanlımında istegiğle koyu rengi oldu benimkide.

Hayırlı olsun canım senin de. Biz açık renk mobilya istedik beyaz da alabilirdik ama bunu çok beğendik sade ve şık

bence bu eskı bı model ben begenmedım mobılyacılar sıtesıne bakabılırsın lake beyaz sıyah karısımı bıseyler alabılırsınnnn

Beğendiniz mi diye bir soru sormadım o yüzden beğenip beğenmediğini merak etmiyorum.
Bir çok mobilyacı gezdim beyaz lakeler sarı sunta üstüne beyaz boya. Suntanın malzemesi uzaktan bile görünüyordu.
Moda diye kimse sokakta transparan giymediği gibi kimse "yılın modası" diye satılan dandik şeyleri alıp kullanmak zorunda değil.

Beğendiniz mi diye bir soru sormadım o yüzden beğenip beğenmediğini merak etmiyorum.
Bir çok mobilyacı gezdim beyaz lakeler sarı sunta üstüne beyaz boya. Suntanın malzemesi uzaktan bile görünüyordu.
Moda diye kimse sokakta transparan giymediği gibi kimse "yılın modası" diye satılan dandik şeyleri alıp kullanmak zorunda değil.
[/QUOTE]

canım sen neden bu kadar alevlendın.ılla begenmedıgım bı sey ıcın begenmıs numarasına yatamam.çok eski bi model......demekkı herkes o kadar parayı sarı sunta ıcın verıyooo cok komıksın....... canım gosterıme sunmuşsun olumlu olumsuz tum yorumlara acık olman lazımmmm:62:

dayıoğlu naber kız?
git evlen 13 gün kalmış hala burdasın :) :)
nasılsın?hallettin mi herşeyi?
mobilyalar yerleşti mi?:29:

Ayy napim stres stres :37:
Hallettim sayılır evimi.
Mobilyacılar bi alem. Parasını ödüyorsun yok masa gelmedi yok sandalye gelmedi. Onun yerine başka bişi verelim gibi öneride bulunuyorlar falan.
Zor bu işler zor :64::64::64:

Back
X