......

Sultann35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
16
3
1
28
İlişkiden itibaren 1 hafta geçti test yaptım 2. Çizgi silik gözüküyor. Acaba testte bi hata olabilir diye 2 gün üst üste yaptım testi ilk yaptığım test belli belirsiz çıktı ertesi günki yaptığım ise ondan biraz daha belirgin ve bazen beyazımsı bazende sarımtrak bi akıntım oluyor acaba hamilemiyim inşallah öyleyimdir

Eklentiler

• 20190518_103140.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 56
Ustekki daha belirgin alttakinede fazla damlatmissin yada bozuk erken gebelik testi deneyebilirsin sabah ilk idrarla

Ustekki daha belirgin alttakinede fazla damlatmissin yada bozuk erken gebelik testi deneyebilirsin sabah ilk idrarla
4 damla damlattım testin söylediği gibi sabah kalkar kalmaz yaptım üstelik ama emin değilim kan testi yaptırmak istiyorum fakat 1 hafta olduğu için kanda çıkmaz hemen 1 hafta daha bekle dediler

Testte cikan kanda haydi haydi çıkar ama testler yanlis kanda iliskiden 10 gun sonra cikiyor biraz bekleyip yapabilirsin

evet hamilesin inşallah belirgin

Hemen mi çıktı bekleyince çıktıysa hatalı olabilir

Bugün sabah aç karnına yine test yaptım bu sefer pozitif baya belirgindi daha sonra hastaneye acile gittim kan verdiöim kanda gçrebilirmiyim diye fakat negatif çıktı 0.100 anlayamadım israrda 3 testte de pozitif ama kanda negatif ve ilişkiden bu yana 8 gün geçti acaba erkenmi davrandım moralim çok bozuldu ve adetim 4 gün oldu gecikeli sadece

Eklentiler

• 20190519_080958.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 37
3 testte pozitif kan testi negatif ilk defa duydum bence testler bozuk cnm cunku ilk kanda sonra idrarda belli oluyor hamilelik varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…