4 damla damlattım testin söylediği gibi sabah kalkar kalmaz yaptım üstelik ama emin değilim kan testi yaptırmak istiyorum fakat 1 hafta olduğu için kanda çıkmaz hemen 1 hafta daha bekle dedilerUstekki daha belirgin alttakinede fazla damlatmissin yada bozuk erken gebelik testi deneyebilirsin sabah ilk idrarla
Çok teşekkür ederim inşallah pozitiftir4 damla damlattım testin söylediği gibi sabah kalkar kalmaz yaptım üstelik ama emin değilim kan testi yaptırmak istiyorum fakat 1 hafta olduğu için kanda çıkmaz hemen 1 hafta daha bekle dediler
evet hamilesin inşallah belirginİlişkiden itibaren 1 hafta geçti test yaptım 2. Çizgi silik gözüküyor. Acaba testte bi hata olabilir diye 2 gün üst üste yaptım testi ilk yaptığım test belli belirsiz çıktı ertesi günki yaptığım ise ondan biraz daha belirgin ve bazen beyazımsı bazende sarımtrak bi akıntım oluyor acaba hamilemiyim inşallah öyleyimdir
1 dakika içinde böyle oldu hemen resimledimHemen mi çıktı bekleyince çıktıysa hatalı olabilir
1 dakika içinde böyle oldu hemen resimledim
Ordaki rengi bulanmış olan göstermek için bugün çektim resmini1 dakika içinde böyle oldu hemen resimledim
Teşekkür eserim amin inşallah yarın bir daha yapıcam bakalım son 4 testim kaldı elimdeBaya erken belli olmuş tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ama adetim 5 gün gecikti normalde düzenli gelirdi hep testi erken yapmış olabilirmiyim acana3 testte pozitif kan testi negatif ilk defa duydum bence testler bozuk cnm cunku ilk kanda sonra idrarda belli oluyor hamilelik varsa
Gecikme piskolojikte olabilir yani kesin konusamam kan testi icin diyelim erken yaptirdin o halde idrar testide negatif olmaliydi bilemedim amaAma adetim 5 gün gecikti normalde düzenli gelirdi hep testi erken yapmış olabilirmiyim acana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?