Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 112' nin nişan elbisesi ve nişan saçı :)

bikucukeylulmeselesi

anaç sütlaç hanım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
1.308
28
163
Beğenerek aldığım nişan elbisem

Nişan saçımın fotoğrafları aşağıda

Her zaman sadelikten yanayımdır. :kedi: Bu elbise için çok dolaştık. Taşlı, kabarık bir elbise istemedim çünkü evde yaptık nişanımı zemuszemus
Herşey çok güzeldi. :kedi:

2. sayfada stüdyo fotoğraflarımız mevcuttur.

Eklentiler

• $elbisemmm.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Saçlarımın fotoğrafı görünüyor bu kez elbisemin fotoğrafı görünmüyor. Link olarak görünüyor. Düzeltmeye çalıştım olmadı malesef :uhm:
Annem elbisemin rengini hiç beğenmedi. Ona göre nişanlık kırmızı ve taşlı olmalıymış kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için...
Nişanım evimizde aile arasında olduğu için kabarık, taşlı bir elbise ve pırıl pırıl parlayan bir saç biraz garip olurdu Zaten her zaman sade olanı sevmişimdir

elbisen ve saçın çok güzel sade olmuş canım....
bende sadelikten yanayım...abartıyı sevmiyorum...
mutluluklar...

Annelerimiz bazen bizlerden farkli dusunebiliyorlar..
Elbisen gayet guzelis canim...
Teşekkür ederim. Elbiseyi aldığımızda annem beğenmediğini söyleyip beni çok kızdırmıştı. Nişanlımı da üzdü. Nişanlım yeni bir elbise almamız için çok ısrar etti ama ben istemedim. İyi ki istememişim. Elbisemi çok beğenmiştim.

Son düzenleme:
canım bence kıyafet ve saç modelin gayet güzel hatta rengine bayıldım.Bende hep sade model seviyorum. Ama annem hiç begenmez.Hevesimi kırar. Hiç takma kafana.Çok hoş olcaksın bence...

canım bence kıyafet ve saç modelin gayet güzel hatta rengine bayıldım.Bende hep sade model seviyorum. Ama annem hiç begenmez.Hevesimi kırar. Hiç takma kafana.Çok hoş olcaksın bence...

Nişanım oldu. Hoş olmuşumdur herhalde
Aynen benim annem de benim beğendiğim hiç bir şeyi beğenmez ve hevesimi kırar. Nişanlıma elbisemin güzel olmadığını söylemesi üzdü beni ama herşey geçti Allah'a şükür kaydirigubbakcemile2

gayet hoş olmuşsun cnm sadelik ve farklılık herzamn 1 adım önde olmaktır
ama gel gör ki bu düşünceye sahip çok az insan var :90:
mutluluklar Allah tamamına erdisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…