11 Yaşındaki Kızım İnternette Hikaye Yazıyor

KolyeModa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
23
Uzun zamandır kendi halinde bir şeyler karalayan kızıma yazılarını bir araya toplayabileceği bir site açtık. Geçmişte yazdığı ve şu an yazmakta olduğu hikayeleri web sitesinde yayınlamaya başladı. Her gün kaç kişi okumuş, kaç kişi yorum yapmış, sevmişler mi diye bakıyor. Okunduğunu ve yorum yapıldığını gördükçe hoşuna gidiyor ve daha bir şevkle yazıyor. Sizlerden de siteye girip okumanızı rica edeceğim ama forumda link vermek yasak.
Web sitesinin içeriğinde reklam olmasa da forumdan uzaklaştırılmak istemiyorum :) Bu yüzden link paylaşımı için izin almak istedim, forumdaki Bize Ulaşın sekmesindeki formu geçen hafta doldurdum ama tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Bu konuda bana yardımcı olabilecek yöneticiler var mı?
Kazen

Edit: Profilimden linki görebilir ve siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Profilinizde internet sitesi alanına kızınızın web site adresini yazabilirsiniz.

Gözüküyor ben girdim bile:)

11 yasindaki bir cocuga gore yazdiklari cok iyi bir bolumunu okudum hayal dunyasi cok genis umarim hic birakmaz

Tebrikler, destek olmak isterim tabiki Çocukken ben de çok yazardım

maşallahhh maşallahhh ne güzel yazmış
allah yolunu açık etsin inşallah

kısa yola ekleyecem aklıma geldikçe tıklar okurum

Gercekten begendim ozellikle yazimi oldukca iyi. Heni nesil cocuklardan umudumu kesmistim cok iyi geldi.

Gercekten begendim ozellikle yazimi oldukca iyi. Heni nesil cocuklardan umudumu kesmistim cok iyi geldi.
Çok teşekkürler, aslında yeni nesil çocukların hiç kabahati yok yeni nesil annelerde iş bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…