• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları 11.sınıf da dersane çok gerekli mi ?

bezaaa

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
2.946
5.312
358
ben 11.sınıfa geçtim düz lise tm alanındayım bir sürü eksiğim var notlarım pek iyi değil dersaneye de gidemiyorum pek durumum yok ailemi sıkıştırmak istemiyorum şimdi. evde çalışsam kitaplardan videolardan eksiklerimi tamamlasam olmaz mı dersane şart mı 12.de gitsem sadece. sizce ne yapmalıyım
gidebiliceğim anca yıllık 1.000 1.500 ücret alan dersaneler olabilir. :18:

bende tm okudum matematik cok zor 11. sınıfta
cok başarız bir ogrenci degilsen digerlerinden rahat gecersin

matematigide ozel dersle halletmistim ben 1 saati 60 liraydı

bende tm okudum matematik cok zor 11. sınıfta
cok başarız bir ogrenci degilsen digerlerinden rahat gecersin

matematigide ozel dersle halletmistim ben 1 saati 60 liraydı

kaç ay aldın özel ders çok pahalı oluyor mu dersanede 2000 2500 arası da

gitme canım. 11. sınıf matematiği 10a göre çok kolay. 10. sınıfta dershanesiz yaptıysan 11de her türlü yaparsın.
ben gittim ama gitmeseydim de olurmuş yani

evinde internet varsa ya da video izleme imkanın gerek yok tatlım kendin telafi edersin,
son sene dershaneye gidersin.. şimdiden hem maddi anlamda aileni zorlama hem kendin de yorulma okul dershane arasında

ben 11 sınıfta da dershaneye gittim bu yıl 12 geçtim bu yılda dershaneye gidiyorum şimdiden başladık. dershane başladıgında ıyıkı geçen yıl gitmişim diyorum 11 sınıfta sözel bölümündeydim dershanede tüm sözel derslerim suan asırı derece iyi bu yıl ea bölümündeyim günde 4 saat sayısal 2 saat sözel yapıyoruz sayısal derslerimde bu yıl ıyı olursa üni kesin kazanırım dıye dusunuyorum cunku 1 yılda tüm dersleri kavraman çalısmak cok zor ilk sözel olarak kolaydan basladım zora doğru gıdıyorum 11sınıf önemlı o yıl ne kadar çok dersin ıyı olursa son yıl ugrasmazsın onlarla

Eğer durumun yoksa çok sıkıştırma sen çözdüğün soruları çöz yapamadığını okuldaki öğretmenlerine veya arkadaşlarına götür öğretmenlerinden kaynak iste önemli olan bu sınavda soru tiplerini öğrenmek sözelleri kendin yapabilirsin, matematik geometriyi de evde kendin çöz dediğim gibi öğretmenlerine götür hem bu fazladan sözlü notu da demek:)))

Durumunuz iyi değilse gitme..
İnternette büsürü ders videoları, soru bankaları, konu anlatımları var oralara bakarsn :)

Durumunuz iyi değilse gitme..
İnternette büsürü ders videoları, soru bankaları, konu anlatımları var oralara bakarsn :)

11. pek gerekli değil aslında. Okulda gördüklerini evde çalışsan tekrarlasan yetebilir 12. gidersin

bence de gitme çünkü dershane hocaları da ara sınıfları çok önemsemiyorlar verdiğin paraya değmez..

Son düzenleme:
ben 11.sınıfa geçtim düz lise tm alanındayım bir sürü eksiğim var notlarım pek iyi değil dersaneye de gidemiyorum pek durumum yok ailemi sıkıştırmak istemiyorum şimdi. evde çalışsam kitaplardan videolardan eksiklerimi tamamlasam olmaz mı dersane şart mı 12.de gitsem sadece. sizce ne yapmalıyım
gidebiliceğim anca yıllık 1.000 1.500 ücret alan dersaneler olabilir. :18:

Durumunuz iyi degilse gitme canım benim yaşadagım şehirde bile 2500 liradan başlıyor 11.sınıflar eger evinde netin varsa netten de çalışabilirsin nette ekol hoca var ordan çalışabilirsin.

bir öğretmen olarak söylüyorum,dershane kadar gereksiz birşey var mı eğitimde bilmem...hayatımda kapısından içeri girmedim diyeyim,arkadaş ziyaretlerini saymazsak:37: noldu giden arkadaşlarımdan daha iyi bir üniye yerleştim.insanın kendinde biter olay..bu arada anadolu lisesinde çalışıyorum,tüm sınıflara giriyorum. 12.sınıfta kaynak ve test açısından iyi oluyor,onları da arkadaşlarından edinebilirsin.

Bir öğretmen yorumu da benden gelsin o zaman.Matematik dersi için 11. sınıfın konuları geçmişe göre kolay.Eğer sen sistemli çalışırsan bu sene çok sıkıntı çekmezsin.Önemli olan çok çalışmak değil, doğru ve eksik kapatarak çalışmaktır.Hatta sana şöyle bir güzellik yapabilirim, çözemediğin soruları bana gönderirsin, çözüp anlatımlı şekilde sana gönderirim(Bu hizmet bedavadır :) ))
Bu yüzden matematik için dershaneye gitmene gerek yok diye düşünüyorum.Edebiyat zaten okunup anlaşılabilecek bir ders.Alan derslerinden bir geometri kalır, onun da tek yolu boool boool soru çözmek.

aynı durumdayız bende gidemicem galiba :((:( mf bölümündeyim derslerimde kötü değildi 10. sınıfta.şuan elimde 2 senelik kaynak var arkadaşlar sağolsun.evde çalışcaz artık :((

artık internette btün konuların anlatımı var. bi hedef blrle kendne hergün belirledğin konuları izle
test çöz anlamadğn yerleri öğretmenlerne sor. tmm dersanenn faydası çok ama brazda insann içinde olması lazım
çok tanıdıklarım var dersaneye durumndan dolayı gdemeyen fakat çok güzel önemli yerler kazanmış oyüzden sakın
dersaneye gdemessem kazanamam yapamam dye kendni umutsuzlğa düşürme. bence şimdiden çalışmaya
güzel bi sonuç yapablrsin.

11 de dersane çok gerekli bir şey değil okula yoğunlaş

konuları derslerde iyi şekilde anlayıp , tekrar yapar ve

test çözmeyi ihmal etmezsen

her şey güzel olur :13:

Back