Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu yazının alıntı olduğunu düşünürsek bu amerikalılara pes ...bir hayal aleminde kendi dünyalarında yaşıyolar illa dünyayı kurtarcaklarına dair bi inançları var filmleri bile öyle ...kendilerine güvenleri tamda ya bi düşünsünler kuranda böyle bir ayet açıklama yok bari bilerek konuşulsa....
bu arada yıl olmuş 2014 ve ben 2009 da yazılmış bi konuya yorum yapmayıda başarmış bulunmaktayım
Bir zamanlar LOST diye manyağı olduğum bir dizi vardı. O sıralar ben de böyle numaralarla manyağa bağlamıştım. Böyle bir taraftan uydurma tesadüflere boşuna bakmayın. Hiç alakası olmayan şeyler. Bildiğimiz bilmediğimiz milyonlarca kelime var ve toplamı 11 olan.
Örneğin;'' Behlül kaçar '' da 11 harf. Alllahım biliyordummmmm Kıvanç Tatlıtuğun anormal bir insan olup tesadüflerle bu ülkeye geldiğini biliyordummmm