- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi Shopareekiz
-
Öyle tabi ama insanın morali bozuluyor 4 günde yükselir mi acaba neler yapsam yükseltebilirimÇatlatma iğnesi için 18mm gerekiyormuş galiba. Gerekli boyuta ulaşana kadar çağıracaktır birkaç gün arayla. Kişiden kişiye değişiyor oluşumu, gelişmesi. Çok kafanıza takmamaya, stres yapmamaya çalışın...
Hiç bilmiyorum malesef ama canınızı sıkmamaya çalışın ne kadar zor da olsa... Birkaç kere doktora kontrole gitmek yumurta büyüdü mğ diyr takibe çok normalÖyle tabi ama insanın morali bozuluyor 4 günde yükselir mi acaba neler yapsam yükseltebilirim
Malesef hiç bilmiyorum...kızlar bende 4 gün iğne olduktan sonra ilk gittiğimde 11 mm tane var diye yazmış doktor takip çizelgesine. ben tüp bebek hastasıyım normal mi acaba? gonal f 225 vuruyorum.
merhaba canım bende bugün doktora gittim adetin 11.günü 13 mm iki tane yumurta var dedi Perşembe çağırdı senin yumurtalar Bilgi verirmisin ??kızlar merhaba , Adetimin 5. Günü klomen e başladım günde 1 kez. Bugün 13. Günüm 11-12 mm yumurtam varmış 2 tane diğerleri daha 8-9 mm miş. 32 günde 1 adet oluyorum adetin 17. Günü tekrar cagirdi doktorum. Pkos var bende sizce normal mi yumurta yorum yaparsanız çok sevinirim...
Canım valla ben hamileyim hemde ikiz maşallah :) darısı başına büyüyorlar tabi yine tavsiye diyorum keçiboynuzu ye bol bol bide çörek otu bal tarçın :)))merhaba canım bende bugün doktora gittim adetin 11.günü 13 mm iki tane yumurta var dedi Perşembe çağırdı senin yumurtalar Bilgi verirmisin ??
ay gerçekten miii ?canım ama geç büyüyor sanki adetin 11.günü 13 mm geçen ay adetin 13.günü 23 mm olmuştuCanım valla ben hamileyim hemde ikiz maşallah :) darısı başına büyüyorlar tabi yine tavsiye diyorum keçiboynuzu ye bol bol bide çörek otu bal tarçın :)))
keçinoynuzu günde kaç kalık yedin Perşembe çağırdı doktor inşallah büyürlerCanım valla ben hamileyim hemde ikiz maşallah :) darısı başına büyüyorlar tabi yine tavsiye diyorum keçiboynuzu ye bol bol bide çörek otu bal tarçın :)))
canım bana mesaj atarmısın sana atılmıyor mesajCanım valla ben hamileyim hemde ikiz maşallah :) darısı başına büyüyorlar tabi yine tavsiye diyorum keçiboynuzu ye bol bol bide çörek otu bal tarçın :)))
Eğer yumurtlama düzensizliğin varsa geç büyürler sıkıntı olacak bir durum yok içini rahat tut Canım :)keçinoynuzu günde kaç kalık yedin Perşembe çağırdı doktor inşallah büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?