• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 mm yumurta küçükmü daha ?

Shopareekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
651
408
53
34
kızlar merhaba , Adetimin 5. Günü klomen e başladım günde 1 kez. Bugün 13. Günüm 11-12 mm yumurtam varmış 2 tane diğerleri daha 8-9 mm miş. 32 günde 1 adet oluyorum adetin 17. Günü tekrar cagirdi doktorum. Pkos var bende sizce normal mi yumurta yorum yaparsanız çok sevinirim...

Çatlatma iğnesi için 18mm gerekiyormuş galiba. Gerekli boyuta ulaşana kadar çağıracaktır birkaç gün arayla. Kişiden kişiye değişiyor oluşumu, gelişmesi. Çok kafanıza takmamaya, stres yapmamaya çalışın...

Çatlatma iğnesi için 18mm gerekiyormuş galiba. Gerekli boyuta ulaşana kadar çağıracaktır birkaç gün arayla. Kişiden kişiye değişiyor oluşumu, gelişmesi. Çok kafanıza takmamaya, stres yapmamaya çalışın...
Öyle tabi ama insanın morali bozuluyor 4 günde yükselir mi acaba neler yapsam yükseltebilirim

Bence yumurtan adet gununle uyumlu durumda. Daha da buyuyecektir cnm

Öyle tabi ama insanın morali bozuluyor 4 günde yükselir mi acaba neler yapsam yükseltebilirim
Hiç bilmiyorum malesef ama canınızı sıkmamaya çalışın ne kadar zor da olsa... Birkaç kere doktora kontrole gitmek yumurta büyüdü mğ diyr takibe çok normal

Günde iki mm büyüyo 17.gün gerekli boyuta ulaşır zaten 32 günde adet olduğuna göre gayet normal

kızlar bende 4 gün iğne olduktan sonra ilk gittiğimde 11 mm tane var diye yazmış doktor takip çizelgesine. ben tüp bebek hastasıyım normal mi acaba? gonal f 225 vuruyorum.

kızlar merhaba , Adetimin 5. Günü klomen e başladım günde 1 kez. Bugün 13. Günüm 11-12 mm yumurtam varmış 2 tane diğerleri daha 8-9 mm miş. 32 günde 1 adet oluyorum adetin 17. Günü tekrar cagirdi doktorum. Pkos var bende sizce normal mi yumurta yorum yaparsanız çok sevinirim...
merhaba canım bende bugün doktora gittim adetin 11.günü 13 mm iki tane yumurta var dedi Perşembe çağırdı senin yumurtalar Bilgi verirmisin ??

merhaba canım bende bugün doktora gittim adetin 11.günü 13 mm iki tane yumurta var dedi Perşembe çağırdı senin yumurtalar Bilgi verirmisin ??
Canım valla ben hamileyim hemde ikiz maşallah :) darısı başına büyüyorlar tabi yine tavsiye diyorum keçiboynuzu ye bol bol bide çörek otu bal tarçın :)))

Merhabalar,
3 yillik evliyim ve 3 yildir cocugumu olmuyor. Ilacli rahim filmi cekildi ve sag tupumde tikaniklik vardi az sivi gecisi oldu. Ayrica polikistikover oldugumu ogrendim aslinda her ay adet oluyorum ama 38. Gunleri buluyo. Doktorum klomen tedavisine basladi. Ilk ay yumurtam olusmadi bu ay gunde 3 defa 5 gun olarak verdi ve adetimin 12. Gununde kontrole cagirdi. Dün 12. Gunumdu gittim ve sol tarfimda 10,5mm bir yumurta olusmus. Ama doktorum kucuk dedi normalde 12. Gunde en az 15-16mm olmaliydi dedi. Fakat senin adet gunlerin ucun 38. Gunlerde o yuzden gec gelisebilir takip edecegiz dedi. 4 gun sonra tekrar cagirdi. Gercektem kucuk mu sorun mu bu ? Ama ben boyle kalirsa buyumezse diye endishe ediyorum o yuzden yumurtayi nasil buyutebilirim ?Benimle ayni durumu yasayan var mi ? Incir kuru demeyin cunku polikistikover icin tehlikeliymis incir yumurtayi cogaltiyor ve polikistik zaten cok yumurtadan kanaklaniyor. Simdiden tesekkurler

Back