Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz binbir türlü uğraştan sonra hamile kalmış bir anne adayıyım. Bebeğimi gözümden bile sakınırken geçen hafta 11.haftamda kanamam oldu. Gece apar topar tüm gebelik takibimin yapıldığı Sincan Lokman Hekim hastanesine gittim. Kanaması olan gebe bir kadın olan bana "doktorun sezeryana girdiğini, bir saat sonra çıkacagını, benimle ilgilenemeyeceklerini, çok acil durumdaysam devlet hastanesine gitmemi söylediler. Hayır şaka değil arkadaşlar aynen böyle söylediler. Birde üstüne üstlük bana bağırmaları ve hakaret etmeleri de cabasıydı. Göz yaşları içinde ayrıldım Sincan Lokman Hekim Hastanesinden. Bahsettikleri devlet hastanesine gittik. Orası da çok kalabalıktı ve ağrım kanama ile devam ediyordu. Fatih Üniversitesi Hastanesine gittim. Benimle candan ilgilendiler. Hemen ultrasonla baktılar, bebek iyi dediler. Yatış verdiler, 2 gün düşük riski ile yattım. Düşük olmasın diye iğne yaptılar. Şimdi iyiyiz inşallah bebek de ben de... Ama şunu sormak istiyorum Sincan Lokman Hekim Hatanesine. Bebeğimi kaybetseydim bunu nasıl açıklayacaklardı??? Yada kanaması olan 11 haftalık gebe bir bayan acil kategorilerinde değil mi??? Allah bir daha beni ve tüm yakınlarımı o hastaneye düşürmesin... Paramla muayene olduğum hastane beni devlet hastanesine yönlendiriyorsa ve bir de hakaret edip bağırıyorsa vay bizim halimize...