11.haftada kanama

Eylxuxl_ce

Kızım ve Oğlum
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
661
4
96
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim dun lavaboya gittiğimde peçeteye pembemsi kan geldi doktora gittik bebek te bır sorun yok dedi iğne yaptırdılar ve progestana yenıden basla dediler gonderdiler.Eve geldikten sonra uzandım aksam yatagıma gıderken ilkinde fazla ve kırmızı renkte geldi bu sefer kalçamın altına yastık koyup oyle uyumaya calıstım.Bugunse kahverengiye donmus ve lavaboya gıttıgımde peceteye geliyor arkadaşlar napıcam ben boyle olup da bır sorun yasamayan varmı cok korkuyorum yıne

canım çok geçmiş olsun, kahverengi lekeye döndüğüne göre daha iyisin galiba ama yinede tekrar doktorunu ara iğneyi tekrar vurabilirler.Benim 8. ve 9. haftalarda kahverengi lekelenmelerim oldu.2 hafta boyunca düşük engelleyici iğneyi gün aşırı vuruldum.progestan hapınıda günde 3 defa aldım.Bir gece de hastanede kaldım.12 haftadan sonra progestan hapınıda bıraktım.Şimdi iyiyim çok şükür 15.haftamdayım.Sen yine doktara gitmeyi ihmal etme bu arada bol bol dinlen ayakta fazla kalma.ınşallah iyi olacaksın dualarım seninle Allaha emanet ol..

canım bol bol istirahat et.fiziksel aktivitelerden mümkün olabildiğince uzak dur.arkadaşın da dediği gibi kahverengiye dönmesi iyi birşey sayılabilir.sen içini ferah tut sakın kötü düşünme.ilk tremester i atlatmana çok az kalmış zaten sakın üzme kendini stres yasak:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…