11.haftada kanama

Eylxuxl_ce

Kızım ve Oğlum
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
661
4
Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim dun lavaboya gittiğimde peçeteye pembemsi kan geldi doktora gittik bebek te bır sorun yok dedi iğne yaptırdılar ve progestana yenıden basla dediler gonderdiler.Eve geldikten sonra uzandım aksam yatagıma gıderken ilkinde fazla ve kırmızı renkte geldi bu sefer kalçamın altına yastık koyup oyle uyumaya calıstım.Bugunse kahverengiye donmus ve lavaboya gıttıgımde peceteye geliyor arkadaşlar napıcam ben boyle olup da bır sorun yasamayan varmı cok korkuyorum yıne

canım çok gecmiş olsun kanama nereden geliyor dr bişi söylemedimi

geçmiş olsun tekrar git doktora söle benimde olmuştu sonu kötü bitti inşallah senin öle olmas aksatmadan doktora git mutlaka

bol su ıc dınlen canım
ben 5 sefer kanama gecırdım hemde parca seklınde

hıc bısey olmadı bebeme cok sukur 24. haftadayım
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah kaydirigubbakcemile5

kahverengıye donduyse hıç korkma...........yat devamlı...........benımde 9. haftamda oldu hala cok azda olsa lekelerım devam edıyo............yetrkı kırmızı olmasın...........dınlen bolbol 14. haftadan sonra daha rahat edersın............bol sıfa

arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim moralım o kadar bozuk kı bir ara gdeyim doktora konusayım eger olmucaksa ben bebek taşımayı beceremıyorsam alsınlar dıye dusundum o kadar psikolojım bozuldu yanı 23 haftalık bır de erken dogumum var benım panık atakda var zaten Allahtan tek istegım bebeğimede banada saglık sıhhat versin ve tum hamılelere ınsallah

canım böle düşünme sakın............bak benımde aynen 23 haftalık erken dogumum var............kayıp cok zor unutmaya calısıyorum..........sımdıde üç tane tuttu kıyamadım bırınr bılr rabbım ne dedıyse o olacak rahat ol bende her an tetıkteyım ama hep dua edıyorum...........umutlu olalım yat dınlen benımgectı ınş senınde gecek rabbım bı daha acı yasatmasın................bol dua

Canım Geçmiş olsun..Benimde 23 haftalık kaybım var.....
Senin şu durumda sırtüstü yatman gerek ve progestranını alman gerek sakın ihmal etme
o düşmeyi engelliyor.
Hareket etmemeye çalış.dinlen.
açık kırmızı olmadığı müddetçe korkma lütfen.
Allah yardımcın olsun

meraba eylül-ce 11 hafta 6 günlükkken bende aynı şeyleri yaşadım ancak benim kanamam daha yoğundu.hemen doktora gittik bebekte bir problem yoktu.yaklaşık iki aydır yatıyorum haftada bir iğne oldum..endişe ve korku ile geçen iki aylık yatak istirahetinden sonra doktorum yavaş yavaş normal hayatıma dönebileceğimi söyledi....gebelikte bu tarz kanamalrın olabilceğini söyledi doktorum.....üzülme endişelenme demek isterdim ama seni çok iyi anlaıyorum endişelisin ama bunların hepsi geçicek bebek büyüdükçe direnci de artıyor...bebeiğne ve kendine dikkat et...

canım bende 6.haftamda kanama gecırdım. progesterona hala devam edıyorum. yawas yawas kalkıp yurumeye basladım. hala ara ara kahverengı lekelenmelerım war. kırmızı kan olmadıgı surece korkma. bılıyorum cok zor ama ıcını ferah tutmaya calıs. bol su tuket ve bolca dınlen. buyuk gecmıs olsun.

Kızlar Allaha cok sukur bugun daha iyiyim lekelenme de azaldı bıraz .Moralım bıraz daha iyi 22 sınde kontrolum var bakalım belki dikiş atılabılır ne olur benım içinde dua edin bu sefer yolunda gitsin herşey guzel gitsin hepimiz için inşallah

Hayatım Dr zaten sana progestron iğnesi vermiş. Rahimağzının kalınlaşması için yani olası düşük için. lekenin renk değiştirmesi iyiye gittiğini gösteriyor. ığneyi kaç doz verdiyse aksatmadan kullan. Ben şuan öyle birşey kullanıyorum. risk yok ama 12. haftaya kadar kullanacağım. Ve dinlenmelisin :teselli:

benimde 4 gündür kahverengi akıntım var..iki farklı doktora gittim..bebekte sorun olmadıgını soyledıler..bazı gebelerde sebepsiz renkli akıntı olabilirmiş..progestron da vermedi hafif bu lekelenme diye,hala devam edıyo ama pembeye döndü..Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin..

X