- 22 Aralık 2020
- 3.645
- 11.509
- Konu Sahibi secmemrezn
KızzCinsiyet tahmini yapar mısınız anlayan varsa şimdiden teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KızzCinsiyet tahmini yapar mısınız anlayan varsa şimdiden teşekkür ederim
ay bende sorayım 12+5 göstermedi ama bi tahmininiz var miBide kaç haftalık yeni mi
merhaba bizim ultrasona da bi bakabilir misinizbaska görüntü lazim burada direkt bize bakıyor yandan lazim
Baska görsel var mı yandan cekilmis olan?merhaba bizim ultrasona da bi bakabilir misiniz
Kız gibi geldibana da bakar mısınız lütfen 12+0
Bana kız gibi geldi kafa yapısı nubu bence kız. Benim kızımın ultrason görüntüsüne benziyor birebirCinsiyet tahmini yapar mısınız anlayan varsa şimdiden teşekkür ederim
bide bu var ama daha önce bi haftaya aitBaska görsel var mı yandan cekilmis olan?
hic yandan net yok ama bide bugune ait bunlar varBaska görsel var mı yandan cekilmis olan?
Bana kız gibi geldi kafa yapısı nubu bence kız. Benim kızımın ultrason görüntüsüne benziyor birebir
Kız gibi geldi
Sizin bebişin daha elleri ayakları tam oluşmamış bir sonraki kontrolde hafiften belli eder kendini daha fasulye annesiEki Görüntüle 3150439 banada bakar misiniz lutfen
Cnm bana erkek gibi geldi ama hayirlisi tabibanada
Sizin cinsiyet belli oldumuMerhaba bizede tahminde bulunurmusunu
Eki Görüntüle 3143529
Hayır en son gittiğimde 10 gün sonra söyleyecem demişti bu hafta öğrenirim insSizin cinsiyet belli oldumu