Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından mı baktı vajinal mıMerhabalr arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz nub ve ramiz teorisinden bişe anlamıyorum anlayan varsa lütfen yardımcı olsun bana
Karından baktıKarından mı baktı vajinal mı
Ayy hadi hayırlısı bir kızım var inşallah hayırlısı olsun budaKız bebek diyorum ben :)
Siz neye göre yorumladınız nub veya ramiye göremi :)Kız bebek diyorum ben :)
Yaaa Rabbim inşallah hayırlı bişekilde nasip etsin çok üzüldüm dua ederim tabiikiiGeçen sene ben de kız bebege hamile isim malesef kaybetmek durumunda kaldım 8aydır deniyorum bakalım. Bana da dua edin
Hamişsiniz siz uzmek İcin demedimm yeni bebişe odaklandım İnş dualarınıza talibim sadece
İnşallah dua edeceğim sizeHamişsiniz siz uzmek İcin demedimm yeni bebişe odaklandım İnş dualarınıza talibim sadece
Bu arada ultrasona göre mi yorum yaptınız merak ettm de :)) his miİnşallah dua edeceğim size
Erkekk bebişimiiizz :))Kız bebek diyorum ben :)
Yaaaa kız erkek hiç farketmez saglıklı hayırlı evlat olsun daben kız demiştimErkekk bebişimiiizz :))
Ayy evet kesinlikle öyle evlat evlattır inşallah hayırlısı olsunYaaaa kız erkek hiç farketmez saglıklı hayırlı evlat olsun daben kız demiştim
Size haber vermek istedim bebeğimizin cinsiyeti kız siz bildiniz doktor yanılmış 5 bucuk aylıkken öğrendikYaaaa kız erkek hiç farketmez saglıklı hayırlı evlat olsun daben kız demiştim
Gerçekten miAy şaka gibiSize haber vermek istedim bebeğimizin cinsiyeti kız siz bildiniz doktor yanılmış 5 bucuk aylıkken öğrendik
Siznle bunları konuştugmda hamileymişim haberim yokmuş :)Size haber vermek istedim bebeğimizin cinsiyeti kız siz bildiniz doktor yanılmış 5 bucuk aylıkken öğrendik
Bunu sormuşsunz asla cevap vermemişm hiç farketmemşm kesenin şekline göre yorum ypmştm benBu arada ultrasona göre mi yorum yaptınız merak ettm de :)) his mi
kese uzun olunca erkekmi oluyor?Bunu sormuşsunz asla cevap vermemişm hiç farketmemşm kesenin şekline göre yorum ypmştm ben
Fasulye gbi olnca erkek deniyo da kızsa yuvarlak deniyo Bi de plasenta muhabbeti var o da bebegnn kordonunun baglı oldugu yer parlak duruyo sag ust sag alttaysa kız solda ise erkek diyolarkese uzun olunca erkekmi oluyor?