11.hafta gebelik (10+4) ne gibi belirtileriniz var aceba?

Leyla Ahmedli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
19
9
1
36
Herkese merhaba. 10,11haftalık gebelikde,ne gibi belirtileriniz var? Neler hissediyorsunuz? Kendini hamile gibi hiss etmeyen,belirtisi olmayan var mı?

Ben varım canım, şimdiye kadar sadece 3_4 defa bulantım oldu onun haricinde hiç bir şey yaşamadım, o yüzden kendimi pek hamile gibi de hissetmiyordum ama dün kontrole gittiğimde bebişi gördüm baya hareketliydi dünden beri sanki hafif bir moda girdim gibi

Ben varım canım, şimdiye kadar sadece 3_4 defa bulantım oldu onun haricinde hiç bir şey yaşamadım, o yüzden kendimi pek hamile gibi de hissetmiyordum ama dün kontrole gittiğimde bebişi gördüm baya hareketliydi dünden beri sanki hafif bir moda girdim gibi
Oh cok sukur🙏🏻 bende de, aynen oyle,arada sirada hafif bulantilar oldu 2,3hafta kadar gecdi. dun dishari cikdim,gezdim,yemek yedim,cox rahatdim,onun icin arada endiseleniyorum😄 agri olunca da endisheleniyoruz,boyle olunca da😄 kontrolum 1 hafta sonra☺

Oh cok sukur🙏🏻 bende de, aynen oyle,arada sirada hafif bulantilar oldu 2,3hafta kadar gecdi. dun dishari cikdim,gezdim,yemek yedim,cox rahatdim,onun icin arada endiseleniyorum😄 agri olunca da endisheleniyoruz,boyle olunca da😄 kontrolum 1 hafta sonra☺

Selamlar,
Bende 9+5 deyim aynı şekilde neredeyse hiçbir belirtim yok.
Arada nadiren bulantım oluyor, birde halsiz ve yorgun hissediyorum onun dışında bilmesem hamile olduğumu anlamazdım :-)

Ara sıra kasık batması kasık ağrısına normal diyor benim doktorum önemli olan şey leke olmaması, çok güzel geçer inşallah geri kalan zamanımızda canım 💗

Back
X