- 5 Haziran 2023
- 19
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi Leyla Ahmedli
Herkese merhaba. 10,11haftalık gebelikde,ne gibi belirtileriniz var? Neler hissediyorsunuz? Kendini hamile gibi hiss etmeyen,belirtisi olmayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh cok sukurBen varım canım, şimdiye kadar sadece 3_4 defa bulantım oldu onun haricinde hiç bir şey yaşamadım, o yüzden kendimi pek hamile gibi de hissetmiyordum ama dün kontrole gittiğimde bebişi gördüm baya hareketliydi dünden beri sanki hafif bir moda girdim gibi
Oh cok sukurBen varım canım, şimdiye kadar sadece 3_4 defa bulantım oldu onun haricinde hiç bir şey yaşamadım, o yüzden kendimi pek hamile gibi de hissetmiyordum ama dün kontrole gittiğimde bebişi gördüm baya hareketliydi dünden beri sanki hafif bir moda girdim gibi
Aynen oyle ben deSelamlar,
Bende 9+5 deyim aynı şekilde neredeyse hiçbir belirtim yok.
Arada nadiren bulantım oluyor, birde halsiz ve yorgun hissediyorum onun dışında bilmesem hamile olduğumu anlamazdım![]()
Ara sıra kasık batması kasık ağrısına normal diyor benim doktorum önemli olan şey leke olmaması, çok güzel geçer inşallah geri kalan zamanımızda canımOh cok sukurbende de, aynen oyle,arada sirada hafif bulantilar oldu 2,3hafta kadar gecdi. dun dishari cikdim,gezdim,yemek yedim,cox rahatdim,onun icin arada endiseleniyorum
agri olunca da endisheleniyoruz,boyle olunca da
kontrolum 1 hafta sonra☺
10+1 im 2 kere kustum, onun dışında ne bulantı ne ağrı hiçbir belirtilerim yok maşallahHerkese merhaba. 10,11haftalık gebelikde,ne gibi belirtileriniz var? Neler hissediyorsunuz? Kendini hamile gibi hiss etmeyen,belirtisi olmayan var mı?
Amin canımAra sıra kasık batması kasık ağrısına normal diyor benim doktorum önemli olan şey leke olmaması, çok güzel geçer inşallah geri kalan zamanımızda canım![]()
Rahatladım bunlari okuyup10+1 im 2 kere kustum, onun dışında ne bulantı ne ağrı hiçbir belirtilerim yok maşallah![]()
Benim de belirtilerim olmayınca kuzenime diyorum bir şeyim mi var bebek iyimidir (kuzenim kadın doğumda)Rahatladım bunlari okuyupHepimiz sag salim rahatlikla kucagimiza aliriz inshaAllah☺
Doğurana kadar hiç bir belirtim olmadı hissiyat da olmadı.Herkese merhaba. 10,11haftalık gebelikde,ne gibi belirtileriniz var? Neler hissediyorsunuz? Kendini hamile gibi hiss etmeyen,belirtisi olmayan var mı?
Bundan sonra butun sorulari sana sormak lazim,kuzenine yoneltirsinBenim de belirtilerim olmayınca kuzenime diyorum bir şeyim mi var bebek iyimidir (kuzenim kadın doğumda)daha ne istiyorsun diyor maşallah de diyor
Aa ilginçmişDoğurana kadar hiç bir belirtim olmadı hissiyat da olmadı.
Haha ne zaman istersen buradayımBundan sonra butun sorulari sana sormak lazim,kuzenine yoneltirsin![]()
Cok tesekkur ederimHaha ne zaman istersen buradayım![]()