hiç bilmiyorumm canım testte ne çıktıBende olmadim bugun 17.gunum cumartesi dr.gelirse gidicem bakalim bi oncomed marka test yaptim guvenilirmi acaba
tarsual verdi içsem mi acaba zararı var diye okudumDuphaston mu verdi icseydin onun bi zarari yok bebekte olsa diye soylemisti benim doktorum
Bak boylehiç bilmiyorumm canım testte ne çıktı
aaa bariz var ya kan verdin miBak boyle
Tarlusal hic kullanmadim canim ama duphaston 1 kere kullanmistim baktin hastalanmadin gel bebek bakalim demisti doktorum ondan dedim onu kullandiktan 10gun sonra adet olmustum ama bu sefer baya geciktitarsual verdi içsem mi acaba zararı var diye okudum
Yok sekerim vermedim cumartesi dr.um Gelicek onu bekliyom bide oncomed guvenilirmi bilmiyorum bide bi halsizlik kafami kaldiramiyorumaaa bariz var ya kan verdin mi
inşallah hamilesindr canım bende artık durumum netleşsin istiyorum yani hamile değilsem regl olmak istiyorum bir an önceYok sekerim vermedim cumartesi dr.um Gelicek onu bekliyom bide oncomed guvenilirmi bilmiyorum bide bi halsizlik kafami kaldiramiyorum
Aynen sekerim bende kilo da var olamayinca sisiyorum da oldum duba gibiinşallah hamilesindr canım bende artık durumum netleşsin istiyorum yani hamile değilsem regl olmak istiyorum bir an önce
aynen bende öyle canım pazara kadar bekleyip test yapacam yoksa artıkm içerim ilacı yaAynen sekerim bende kilo da var olamayinca sisiyorum da oldum duba gibibide hic sevmem belirsizlikleri
Ee napcan tabi insan bi umut iste bekliyo bende oyle yapiyim cumartesiyi beklicem ilac verirse icerim cunku 17. Gun oldu cumartsi olucak 20.gun yoksa bisey eziyet cekmeye de gerek yokaynen bende öyle canım pazara kadar bekleyip test yapacam yoksa artıkm içerim ilacı ya
Sende mutlaka testi tekrarla sekerim bakarsin vardir insanin dogasi hic belli olmuyo ki benn oglumda tamamen vazgecmistim herseyi biraktim takip etmeyi bile aldigim yaptigim testlerin hesabi yoktur kafamdan sildim attim bi baktim hamileymisim simdi oglum 3 yasindaaynen bende öyle canım pazara kadar bekleyip test yapacam yoksa artıkm içerim ilacı ya