Olsunn belki olur belki vardir hic belli olmuyo bebis isleri bende oglumda zorla test yaptirmislardi megerse dusukle yerlesme arasi bisey yasiyomusum dr. Leke bile sevmem ben dedi aylarca ilac kullandimayy siz tecrübelisiniz benim ilk denemem hahahaha
Tatlim aslinda senin kan testini de kaset testide tekrarlaman lazim kan testi 5 olup yukselen cok varsilik çizgi çıktı canım yaptım bi kere ama artık test almakta istemiyorum idrar testi güvenilir gelmiyor. Hastane cidden çok tuhaf bölgede başka hastane yok ama kan almıyor 3 saat yol gidecez kan vermeye
Kaset test yapmismiydinizBen de reglim 10 gün geciktikten sonra öğrenmiştim kan testiyle
Kaset test yapmismiydiniz
Ben yaptim silik ama yaniltici olmasin diye hergun testi tekrarliyip oyle kan testine giderimYok yapmamiştim. Önceki aylar kaset testte negatifi gördüğüm için gecikmeyi ve kan testini bekledim
Gecikme epey fazla, silik çizgi de çıkmış. Bence hamilesinizBen yaptim silik ama yaniltici olmasin diye hergun testi tekrarliyip oyle kan testine giderim
Gecikme epey fazla, silik çizgi de çıkmış. Bence hamilesinizkan testi verince sonucu yazarsınız
TAtlim sen naptin adet oldunmu tekrar test yaptinmi son durumun nedirsilik çizgi çıktı canım yaptım bi kere ama artık test almakta istemiyorum idrar testi güvenilir gelmiyor. Hastane cidden çok tuhaf bölgede başka hastane yok ama kan almıyor 3 saat yol gidecez kan vermeye
olmadım canım 13. gün gecikmemin test yaptıramadım hastane yapmadıTAtlim sen naptin adet oldunmu tekrar test yaptinmi son durumun nedir
Bende oyleyim hala bisey yok 5 testten 3 ü silik napicamm bilmiyorum esimde koyu cizgi olmadan gerek yok gitmeye diyo cek ceremesini isteolmadım canım 13. gün gecikmemin test yaptıramadım hastane yapmadı
Merhaba incim1 Son durumunuz nedir acaba merak ettim18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5
Şuan gecikmemin 12. günü baş dönmesi, kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürürken , hafif arada mide bulantıları, çok fazla akıntı ve son üç gündür başlayan meme hassasiyeti göğsümde yanma var , regl olacak gibi his
benim durumum böyle
Gecikmem devam ediyor belirtiler de devam ediyor kan verdim böyle çıkrı canımMerhaba incim1 Son durumunuz nedir acaba merak ettim
abla merhaba bi konuma bakar mısınmlütcenGecikmem devam ediyor belirtiler de devam ediyor kan verdim böyle çıkrı canım
Hala belli belirsiz yani bende bu hafta gidicem gibi gorunuyo doktora gorundunmu pekiGecikmem devam ediyor belirtiler de devam ediyor kan verdim böyle çıkrı canım
Simdiki durumun nedir sekerim.. varmi degisiklikGecikmem devam ediyor belirtiler de devam ediyor kan verdim böyle çıkrı canım
Yok canım valla hala regl olmadım doktor adet söktürüvü verdi 4 gün önce ona da başlamadım dahaSimdiki durumun nedir sekerim.. varmi degisiklik
sen ne durumdasınSimdiki durumun nedir sekerim.. varmi degisiklik
Bende olmadim bugun 17.gunum cumartesi dr.gelirse gidicem bakalim bi oncomed marka test yaptim guvenilirmi acabasen ne durumdasın
Duphaston mu verdi icseydin onun bi zarari yok bebekte olsa diye soylemisti benim doktorumYok canım valla hala regl olmadım doktor adet söktürüvü verdi 4 gün önce ona da başlamadım daha