Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ve dün sınır koylerindeki çocuklar ve kadınlar diğer şehirlere köylere gönderilmiş köylerde sadece erkekler kalmış
bu köyler onların avucunun içinde çünkü onlar yuksekteler dağlarda falan koylerse dağın yamacinda
Kimin haddine Rabbimin verdigi cani almak? Kendi hirs ve menfaatleri ugruna hic acimadan bir can almak ne buyuk bir zalimlik. Hayatta hicbirseyden nefret etmedim zalimlikten nefret ettigim kadar... Kahrolsun savas, kin, nefret, dusmanlik, kiskanclik, fanatizm ve daha bircok seytani duygu.
Allah şehitlerimize rahmet eylesin.
Konuyu şimdi gördüm yazmadan geçemedim bir azerbaycanlı olarak.
İnsan çok üzülüyo günahsız insanların ölümüne. Ama onlar zaten ölmediler. Hep kalbimizde yaşıyıcak. Mekanınız cennet olsun. Kanınız yerde kalmayacak inşallah
Geçen seneden beri Azerbaycan ve Ermenistan silahlanmaya gidiyordu. Hocalı Katliyamını unutamıyoruz. Bizde evlat acısı, onlarda da kuyruk acısı olduktan sonra barışı zor bir ihtimal olarak görüyorum. Ermenistan bir de utanmadan bizi katlettiler der şimdi