Bebek Beslenmesi 11 aylık kızım pütürlü hiçbirşey yiyemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Elifderen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
10
5
1
33
Merhaba arkadaşlar kızım 11 aylık ve 6 aydan beridir hergün deniyorum pütürlü yedirmeye çalışıyorum ama kusuyor sonra mecburen blender yapıyorum tel şehriyeyi bile yiyemiyor tecrübeli bi anneyim yani ilk çocuğum değil normal gelmediği için buraya yazacak kadar zorda kaldım doktorada gittik bi kaç ay daha bekleyelim dedi içim rahat değil bu konuda bilgisi olan annelerden yorum bekliyorum

Merhaba arkadaşlar kızım 11 aylık ve 6 aydan beridir hergün deniyorum pütürlü yedirmeye çalışıyorum ama kusuyor sonra mecburen blender yapıyorum tel şehriyeyi bile yiyemiyor tecrübeli bi anneyim yani ilk çocuğum değil normal gelmediği için buraya yazacak kadar zorda kaldım doktorada gittik bi kaç ay daha bekleyelim dedi içim rahat değil bu konuda bilgisi olan annelerden yorum bekliyorum
Instagramda #blwbebegi diye hashtag var. Aramaya bunu yazip aratirsaniz yararli bilgiler elde edersiniz.

Back