11 Aylik ikiz erkek cocuklarima gündüzlü (09:00-19:00) beraber bakabilecegim yardımcı bakıcı arıyorum, ev işlerinde yardım etmesi gerekmiyor, tüm zamanını cocuklara ayırmalı..
Cocuk bakımında tecrübeli, referans verebilecek, temiz , düzenli, sigara içmeyen , dürüst biri olmali...
merhabalar ...ben de ikiz annesiyim..ve çocuk bakmak istiyorum.kartal -soğanlıkta oturuyorum.eğer hala bakıcı bulamadı iseniz görüşmek isterim.İkizlerime kendim baktım.39 yaşımdayım.Lise mezunuyum.Eşim devlet memuru.Olumlu veya olumsuz cevap verirsiniz sevinirim....
merhabalar ...ben de ikiz annesiyim..ve çocuk bakmak istiyorum.kartal -soğanlıkta oturuyorum.eğer hala bakıcı bulamadı iseniz görüşmek isterim.İkizlerime kendim baktım.39 yaşımdayım.Lise mezunuyum.Eşim devlet memuru.Olumlu veya olumsuz cevap verirsiniz sevinirim....
Merhaba zafranbolu,
yarın kısmetse birisi baslayacak benimle, ama eger onun içinde benim içinde uygun olmaz ise seni mutlaka haberdar ederim, keşke daha önce bende buraya msj bıraksaymışım... cunku ikiz annesinin halinden ancak ikiz annesi anlar....
Hayırlısı bakalım...