11 aylık bebek emziğe alışır mi

sudenurayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2024
11
3
1
26
Bebeğim 11 aylık emziğe alıştırmak istiyorum ama alamıyor onun yerine biberonu emzik olarak kullanıyor emziğe alışır mi ?

Bebeğim 11 aylık emziğe alıştırmak istiyorum ama alamıyor onun yerine biberonu emzik olarak kullanıyor emziğe alışır mi ?
1yaşında alıştı benimki
Doğduğundan beri sürekli emzik vermeye çalışmıştım ama asla almadı 1yaşında bi bebek aldım emziği var işte çıkartınca ağlıo falan o bebek yüzünden 2günde emziğe alıştı şiödi 2yaşında emzik tiryakisiyiz

Emziğe gerek oluyor mu o aylarda ya zaten 2 yaşa kadar bırakılması gerekiyormuş bilmediğimden soruyorum 4 aylık bebeğim emzik tutmadı bende hiç uğraşmadım alışmasa daha iyi diye

Bence o dönemde diş sağlığı için ,alışmak yerine yavaş yavaş bırakılmalı 1 yaşında vedalaştık biz emzikle .

Emziğe gerek oluyor mu o aylarda ya zaten 2 yaşa kadar bırakılması gerekiyormuş bilmediğimden soruyorum 4 aylık bebeğim emzik tutmadı bende hiç uğraşmadım alışmasa daha iyi diye
Benimde emziği tutmadı doğduğundan beri sezeryanla doğum yaptığım için sütüm hemen inmedi öyle olunca mamaya başladık bu sefer biberona düştü biberonu bıraksın diye emziğe başlamak istiyorum

Alistirmayin bence benim oğlum hiç almadı kabul etmedi ne emzik ne biberon asla almadı o zamanlar çok istemiştim emzik tutmasını biberona alışmasını ama şuan iyiki tutmamış diyorum birde onları unutturmakla ugrasacaktim şimdi memeden kestim sadece bez kaldı sonrası mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…