Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1yaşında alıştı benimki
Doğduğundan beri sürekli emzik vermeye çalışmıştım ama asla almadı 1yaşında bi bebek aldım emziği var işte çıkartınca ağlıo falan o bebek yüzünden 2günde emziğe alıştı şiödi 2yaşında emzik tiryakisiyiz
Emziğe gerek oluyor mu o aylarda ya zaten 2 yaşa kadar bırakılması gerekiyormuş bilmediğimden soruyorum 4 aylık bebeğim emzik tutmadı bende hiç uğraşmadım alışmasa daha iyi diye
Emziğe gerek oluyor mu o aylarda ya zaten 2 yaşa kadar bırakılması gerekiyormuş bilmediğimden soruyorum 4 aylık bebeğim emzik tutmadı bende hiç uğraşmadım alışmasa daha iyi diye
Benimde emziği tutmadı doğduğundan beri sezeryanla doğum yaptığım için sütüm hemen inmedi öyle olunca mamaya başladık bu sefer biberona düştü biberonu bıraksın diye emziğe başlamak istiyorum
Alistirmayin bence benim oğlum hiç almadı kabul etmedi ne emzik ne biberon asla almadı o zamanlar çok istemiştim emzik tutmasını biberona alışmasını ama şuan iyiki tutmamış diyorum birde onları unutturmakla ugrasacaktim şimdi memeden kestim sadece bez kaldı sonrası mis