• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 aydır adet olamadım:(((

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
slm arkadaşlar 11 ay önce sezeryan ile doğum yaptım lohusalık geçtikten 7.5 ay sonra adet oldum 1 kere ondan sonra olmadım hala bu kadar uzun süre olmayan var mı

ben de 8 ay önce doğum yaptım martta 1 kere adet oldum ve sonra hiç olmadım, adet olmadığım için kilo da veremiyorum, soğan suyu kürüne başladım 15. gün adet olunuyormuş bugün 3. günüm bakalım olacakmıyım

slm arkadaşlar 11 ay önce sezeryan ile doğum yaptım lohusalık geçtikten 7.5 ay sonra adet oldum 1 kere ondan sonra olmadım hala bu kadar uzun süre olmayan var mı

BEnde 8,5 ay önce doğum yaptım bir kere adet oldum. Bir daha omadım. Bilmiyorum normal mi 12. aya kadar beklicem sonra doıktora giderim. Doğum sonrası adet olmakla kilo vermek arasında bi bağ var mı? Hani adet omaya başladım kilo veriyorum diyenler var ya acaba doğru mu bende hiç kilo veremedim de

canım ben hamilelikte 21 kilo almıştım verdim hepsini ilk 6 ay içinde 4 aydır eski kilomda sabit ne veriyorum nede alıyorum bence alakası yok bünye ile ilgili insan psikolojik olarak hamile miyim sorusunu aklından çıkaramıyo? geçenlerde görümcemin doktor kontrolü vardı 8 aylık hamile bende gittim ve sordum doktorda emzirdiğin sürece normal dedi ama insanın kafasında soru kalıyor işte çünkü benim kaarnım ağrıyor midem bulanıyor bilemiyorum yani psikolojik olarak hamileyim valla

bana dr'um emzirme periyodu bitene kadar regl düzene girmez; seyrek ve düzensiz olması normal demişti.
ama sen yine de için rahat etsin tekrar bir sorabilirsin.
kilo konusunda da emzirmeye devam etmeli bence. çevremde emziren annelerin hepsi çok çabuk doğum öncesi hallerine döndüler. bende sık sık emzirmeye çalışıyorum; hem bebişime yarasın hem bana demi amakaydirigubbakcemile3

canım ben hamilelikte 21 kilo almıştım verdim hepsini ilk 6 ay içinde 4 aydır eski kilomda sabit ne veriyorum nede alıyorum bence alakası yok bünye ile ilgili insan psikolojik olarak hamile miyim sorusunu aklından çıkaramıyo? geçenlerde görümcemin doktor kontrolü vardı 8 aylık hamile bende gittim ve sordum doktorda emzirdiğin sürece normal dedi ama insanın kafasında soru kalıyor işte çünkü benim kaarnım ağrıyor midem bulanıyor bilemiyorum yani psikolojik olarak hamileyim valla

acaba mı deme bir test yapsana canım. Bir arkadaşım 9 aylık bebeği varken hamile kalmıştı. Emzirdiğin sürece adet görülmeyebiliyor zannedersem. Ben de 3 ay önce doğum yaptım ama halen adet olmadım. Bu İkinci doğumum. İlkinde 40'ım çıkınca olmuştum.fisfisfisfisfisfis

acaba mı deme bir test yapsana canım. Bir arkadaşım 9 aylık bebeği varken hamile kalmıştı. Emzirdiğin sürece adet görülmeyebiliyor zannedersem. Ben de 3 ay önce doğum yaptım ama halen adet olmadım. Bu İkinci doğumum. İlkinde 40'ım çıkınca olmuştum.fisfisfisfisfisfis

yaptım canım negatf 3 gün sonrADA adet oldum

Back