Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar 11 ay önce sezeryan ile doğum yaptım lohusalık geçtikten 7.5 ay sonra adet oldum 1 kere ondan sonra olmadım hala bu kadar uzun süre olmayan var mı
doğum yapalı 4 ay oldu bende olmadım artık olsamda rahtlasam kilo vermem de ağır oluyo
canım ben hamilelikte 21 kilo almıştım verdim hepsini ilk 6 ay içinde 4 aydır eski kilomda sabit ne veriyorum nede alıyorum bence alakası yok bünye ile ilgili insan psikolojik olarak hamile miyim sorusunu aklından çıkaramıyo? geçenlerde görümcemin doktor kontrolü vardı 8 aylık hamile bende gittim ve sordum doktorda emzirdiğin sürece normal dedi ama insanın kafasında soru kalıyor işte çünkü benim kaarnım ağrıyor midem bulanıyor bilemiyorum yani psikolojik olarak hamileyim valla
acaba mı deme bir test yapsana canım. Bir arkadaşım 9 aylık bebeği varken hamile kalmıştı. Emzirdiğin sürece adet görülmeyebiliyor zannedersem. Ben de 3 ay önce doğum yaptım ama halen adet olmadım. Bu İkinci doğumum. İlkinde 40'ım çıkınca olmuştum.fisfisfisfisfisfis