Tam iki hafta boyunca sabah 6 da uyurdu öğlen 12 de kalkar gündüz sadece bir kere yarım saat sürerdi iki hafta duş alamadım gözlerimin ici kan toplamıştı artık ne kendime ne eve yetebiliyordim cocukda perişan olmuştu ama tam iki hafta sürdü sonra geçti çok şükür şimdi bir buçuk yaşına girecek yine aynı seyleri yaşamaya başladım sinyaller geliyorArkadaşlar merhaba. Uyku konusunda 4. Ay dışında hiç problem yaşamadık onda da sadece gündüzleri uyumuyordu. Şuan 11 aylık olduk gece uykusu diye bir şey kalmadı. Ben sıkıntı değilim ama bebeğim gerçekten çok uykusu olmasına rağmen uyuyamıyor. Gözleri kapalı bir şekilde ağlıyor. Gece rutinlerimiz var onlara devam ediyorum fakat hala aynı yaklaşık bir haftadır böyleyiz. 11. Ayda bizim gibi bu durumu yaşayan var mı varsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz?
Benim çok geç farkettiğim bir şey maalesef bebek açken uyumuyor. Ben hem emziriyor hemde ek gıda vermeme rağmen tam doymuyormuş meğer ne zaman ki katı gıdaya geçtim ve gece maması verdim o zaman bebeğim uyumaya başladı. Eğer mama veriyorsanız uyumadan önce mamasını vermeyi deneyin birdeArkadaşlar merhaba. Uyku konusunda 4. Ay dışında hiç problem yaşamadık onda da sadece gündüzleri uyumuyordu. Şuan 11 aylık olduk gece uykusu diye bir şey kalmadı. Ben sıkıntı değilim ama bebeğim gerçekten çok uykusu olmasına rağmen uyuyamıyor. Gözleri kapalı bir şekilde ağlıyor. Gece rutinlerimiz var onlara devam ediyorum fakat hala aynı yaklaşık bir haftadır böyleyiz. 11. Ayda bizim gibi bu durumu yaşayan var mı varsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz?
Allah yardımcımız olsun valla gerçekten çok zor öğlen 3te kalktı hala ayakta kv me bıraktım bir kahve içeyim tekrar devamTam iki hafta boyunca sabah 6 da uyurdu öğlen 12 de kalkar gündüz sadece bir kere yarım saat sürerdi iki hafta duş alamadım gözlerimin ici kan toplamıştı artık ne kendime ne eve yetebiliyordim cocukda perişan olmuştu ama tam iki hafta sürdü sonra geçti çok şükür şimdi bir buçuk yaşına girecek yine aynı seyleri yaşamaya başladım sinyaller geliyor
Haklılık payınız olabilir aslında diş sebebiyle biraz iştahı azalmıştı ama bugün yedi epey. İstemediği zaman bırakıyorum ben zorlamıyorum. Acaba biraz daha mı ısrar etsemBenim çok geç farkettiğim bir şey maalesef bebek açken uyumuyor. Ben hem emziriyor hemde ek gıda vermeme rağmen tam doymuyormuş meğer ne zaman ki katı gıdaya geçtim ve gece maması verdim o zaman bebeğim uyumaya başladı. Eğer mama veriyorsanız uyumadan önce mamasını vermeyi deneyin birde
O dönemde oluyor ama ben ve iki arkadaşımın bebegide üçümuzun çocukları 2 gün ara ile doğdu 18 inde birisi 20 sinde birisi 22 sinde birisi ve üçümuzun bebegide iki hafta boyunca böyleydi bende dönemsel birşey ve aynı şekilde başka anneleedende duydum çok sadece çok sabır gerekiyor ben artık dengemi kaybetmiştim ne yapacağımı falan unutuyordum.uykusuzluktanAllah yardımcımız olsun valla gerçekten çok zor öğlen 3te kalktı hala ayakta kv me bıraktım bir kahve içeyim tekrar devam
Biraz daha sabredicez öyleyse ne yapalım. 11. Ay atak dönemi uyku regresyonu yaşanıyor bunu biliyordum fakat gerçekten bu kadar beklemiyordum. İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimO dönemde oluyor ama ben ve iki arkadaşımın bebegide üçümuzun çocukları 2 gün ara ile doğdu 18 inde birisi 20 sinde birisi 22 sinde birisi ve üçümuzun bebegide iki hafta boyunca böyleydi bende dönemsel birşey ve aynı şekilde başka anneleedende duydum çok sadece çok sabır gerekiyor ben artık dengemi kaybetmiştim ne yapacağımı falan unutuyordum.uykusuzluktan
Haklılık payınız olabilir aslında diş sebebiyle biraz iştahı azalmıştı ama bugün yedi epey. İstemediği zaman bırakıyorum ben zorlamıyorum. Acaba biraz daha mı ısrar etsem
Anne sütü ve ek gıda alıyor. mama hiç kullanmadımEk gıda konusunda ısrarcı olmayın yediği kadar.
Mama veya anne sütü alıyor mu?
Anne sütü ve ek gıda alıyor. mama hiç kullanmadım
Haklısınız ama cadının zaten mememden indiği yok. Benim ikizler hep dışardaO zaman bol bol meme vermeye çalışın. Memede rahatlar o da huzursuz belli ki. Ek gıdasına ısrar etmeyin. Bu aralar o konuda da gözleri açıldığı dönem. Ters tepmesin.
Haklısınız ama cadının zaten mememden indiği yok. Benim ikizler hep dışarda
Israr etmekten ziyade yatarken ne kadar yerse yesin ya mamasını eğer ama vermiyorsanızda sevdiği meyveli yoğurtlu irmikli karışımdan verin. Birde öyle deneyin bakalım. Bana uykular haram olmuştu o dönem. Israr da etmeyin. Çünkü ben ne zaman ısrar etsem yemiyor soğuyor yemektenHaklılık payınız olabilir aslında diş sebebiyle biraz iştahı azalmıştı ama bugün yedi epey. İstemediği zaman bırakıyorum ben zorlamıyorum. Acaba biraz daha mı ısrar etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?