• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku Problemi 11.5 aylık bebeğim gece emerken ağlıyor

elgo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
45
15
3
herkese merhaba. bebeğim yakında bir yaşına girecek. 8 tane dişi çıktı bile. köpek dişlerinin olduğu yerlerde de damaklar bembeyaz, dişler görünüyor. dişle ilgilidir belki diye bu detayları veriyorum.
zaten meme ağzında uyuduğu ve saat başı ağlayarak uyandığı için uykusuzluğa alıştık artık. ama iki gündür gece ağlayarak uyanıyor, birkaç dakika emiyor ve tam dalacakken bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor.
bir yeri mi ağrıyor desem kucakta susuyor, ya da memeyi ilk aldığı dakikalarda sakin. sonra sanki süt gelmiyormuş gibi iyice memeye yapışıyor sonra ağlamaya başlıyor. acaba gerçekten süt mü gelmiyor? birden ağrı mı giriyor bir yerine?
böyle bir şey yaşayan var mıdır?

azı dişlerini çıkarırken çok zorlanıyorlar..o süreçte deliksiz uyuyan bebeğim gece defalarca uyanıyordu...gündüzleri aynı huzursuzluğu yoksa diştir..diş sancıları gece daha çok hissediliyor

herkese merhaba. bebeğim yakında bir yaşına girecek. 8 tane dişi çıktı bile. köpek dişlerinin olduğu yerlerde de damaklar bembeyaz, dişler görünüyor. dişle ilgilidir belki diye bu detayları veriyorum.
zaten meme ağzında uyuduğu ve saat başı ağlayarak uyandığı için uykusuzluğa alıştık artık. ama iki gündür gece ağlayarak uyanıyor, birkaç dakika emiyor ve tam dalacakken bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor.
bir yeri mi ağrıyor desem kucakta susuyor, ya da memeyi ilk aldığı dakikalarda sakin. sonra sanki süt gelmiyormuş gibi iyice memeye yapışıyor sonra ağlamaya başlıyor. acaba gerçekten süt mü gelmiyor? birden ağrı mı giriyor bir yerine?
böyle bir şey yaşayan var mıdır?
Merhabalar büyük ihtimal dişlerinden dolayıdır damakları acıyordur çekemiyor olabilir eğer aç olduğunu düşünüyorsanız sağıp kaşıkla vermeyi deniyebilirisniz karafili ezip zeytin yağıyla karışım yapıp damaklarına sürebilirsiniz ağrı kesici özelliği var ben o şekilde yaptım ve yeşil soğanın sap beyaz kısmını damaklarına sürdüm en azından rahatlatır bebeğinizii şuan bebeğim 20 aylık aynı emerek uyuyor memeyle uykuya dalıyor ağzında tutmayı seviyor 30-40 dk boyunca gerçekten bende çok zorlanıyorum aynı çoğu dişi bizde çıkarttık ama yine devam ediyor ağlayarak uyanmaları memeye alışkanlıktan olbilir alışkanlıktan dolayıda ağlayarak uyanma olabiliyor yanında sizi istiyor olabilir ki bizde böyle yanında ben olmayınca ağlıyor

Back