• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11+4 hafta hamileyim usg görüntüsüne tahminde bulunabilirmisiniz??

Kesinlikle olabilir. En sevdikleri oyun da anne midesine şut çekme, zavallı kadının minnoş kaburgalarını popo ve kafa hareketleriyle iteleme ve ani dönüşlerle karnında Meksika dalgası yaratmaca. Oy, bak yazarken yoruldum, hamile arkadaşlara başarılar dilerim.
😂😂 kordonumun yetiştiği yere kadar yüzüp geri geleyim. Ann neee ann nee bak napıyorum 🐳
Hahahahhahahh 😂😂

Ben 11+5 de yüzde yetmiş erkek demişti ve doğru cıktı. Cinsel organı oluşmamış kemik yapısından anlaşılıyor demişti

%104004 erkek.
bu saatten sonra değişmez snm hanım.
o dr a da söyleyin 11 haftada cinsiyeti göremiyorsa dr um ben diye görev yapmasın o hastanede.
sgljflf
35.haftaya girmek uzereyiz 4 doktor gördü, hatta ayrıntılı ultrason dahil yapılırken cinsiyet göstermedi. En son doktor tam 25 dakika inceledi, beni çevirdi, çikolata yedirdi, eliyle oynamaya çalıştı. Ama yok asla açmadı bacak arasını. 8 aydır bacak bacak üstüne atmış oturuyor içeride 😂

bebek olabilir bakmak lazım :işsiz: yahu doktordan geliyosun sorsana o bilmiyosa biz nerden bilelim kız mı erkek mi?

35.haftaya girmek uzereyiz 4 doktor gördü, hatta ayrıntılı ultrason dahil yapılırken cinsiyet göstermedi. En son doktor tam 25 dakika inceledi, beni çevirdi, çikolata yedirdi, eliyle oynamaya çalıştı. Ama yok asla açmadı bacak arasını. 8 aydır bacak bacak üstüne atmış oturuyor içeride 😂
Ya hahahahahahahh 😂😂 çok gülesim geldi

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsiiin isteyen herkese de nasip etsin bize de:)
Ben de kız hissettim sanki🙈

Back
X