Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banimke o kadarlkken ayaklarını rahim duvarına dayayıp keyf yapıodu kontroldeBence tatlı bir insan evladı, onu görüyorum sadece. =)) Doktorun bin tane açıyla görüp, bilemediği bebenin cinsiyetini biz nasıl bilelim, bilemedim. =) Kolları bacakları kıpır kıpırdır şimdi, anam nasıl feci tatlı bir his onu izlemek. Sağlıkla kucağınıza alın.
Valla benimkiler de akvaryumda balık gibi kendilerini oradan oraya atıp duruyorlardı. Çok şaşırmıştım ama o kadar harekete bir şey hissetmiyor olma kısmına. Doktor bu kadar hareketli bebe görmedim dediydi. Başıma geleceklerin habercisiymiş meğer.Banimke o kadarlkken ayaklarını rahim duvarına dayayıp keyf yapıodu kontrolde![]()
Hahahah acaba oyun oynamaya anne karnında mı başlıyor bebeklerValla benimkiler de akvaryumda balık gibi kendilerini oradan oraya atıp duruyorlardı. Çok şaşırmıştım ama o kadar harekete bir şey hissetmiyor olma kısmına. Doktor bu kadar hareketli bebe görmedim dediydi. Başıma geleceklerin habercisiymiş meğer.(imza: dokunmayın çok dertliyim anası)
Valla benimkiler de akvaryumda balık gibi kendilerini oradan oraya atıp duruyorlardı. Çok şaşırmıştım ama o kadar harekete bir şey hissetmiyor olma kısmına. Doktor bu kadar hareketli bebe görmedim dediydi. Başıma geleceklerin habercisiymiş meğer.![]()
HahahaValla benimkiler de akvaryumda balık gibi kendilerini oradan oraya atıp duruyorlardı. Çok şaşırmıştım ama o kadar harekete bir şey hissetmiyor olma kısmına. Doktor bu kadar hareketli bebe görmedim dediydi. Başıma geleceklerin habercisiymiş meğer.(imza: dokunmayın çok dertliyim anası)
Rabbim isteyen, bekleyen herkese evlat nasip etsin inşaALLAH..Hahahaayyy yerim yaa maşaALLAH..
benimkini hareketlenince bende merak ediom canıma okuyacak mı ?
![]()
Kesinlikle olabilir. En sevdikleri oyun da anne midesine şut çekme, zavallı kadının minnoş kaburgalarını popo ve kafa hareketleriyle iteleme ve ani dönüşlerle karnında Meksika dalgası yaratmaca. Oy, bak yazarken yoruldum, hamile arkadaşlara başarılar dilerim.Hahahah acaba oyun oynamaya anne karnında mı başlıyor bebekler![]()