• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11+4 hafta hamileyim usg görüntüsüne tahminde bulunabilirmisiniz??

snmdfn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
1
3
1
35
11+4 usg görüntüsü sizce nedir kızlar??

Eklentiler

• E432E2AA-8993-46F0-8BCF-5B4EB627821D.webp
    E432E2AA-8993-46F0-8BCF-5B4EB627821D.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 178
Hiç bir fikrim yok hatta bu görüntülere bakınca ben bebişin başı neresi totosu neresi onu bile anlayamıyorum 😂 hayırlı olsun demeye geldim 💐 Sağlıkla büyüsün

Bence tatlı bir insan evladı, onu görüyorum sadece. =)) Doktorun bin tane açıyla görüp, bilemediği bebenin cinsiyetini biz nasıl bilelim, bilemedim. =) Kolları bacakları kıpır kıpırdır şimdi, anam nasıl feci tatlı bir his onu izlemek. Sağlıkla kucağınıza alın.

Bence tatlı bir insan evladı, onu görüyorum sadece. =)) Doktorun bin tane açıyla görüp, bilemediği bebenin cinsiyetini biz nasıl bilelim, bilemedim. =) Kolları bacakları kıpır kıpırdır şimdi, anam nasıl feci tatlı bir his onu izlemek. Sağlıkla kucağınıza alın.
Banimke o kadarlkken ayaklarını rahim duvarına dayayıp keyf yapıodu kontrolde 😂😂😂😂

Banimke o kadarlkken ayaklarını rahim duvarına dayayıp keyf yapıodu kontrolde 😂😂😂😂
Valla benimkiler de akvaryumda balık gibi kendilerini oradan oraya atıp duruyorlardı. Çok şaşırmıştım ama o kadar harekete bir şey hissetmiyor olma kısmına. Doktor bu kadar hareketli bebe görmedim dediydi. Başıma geleceklerin habercisiymiş meğer. :confused: (imza: dokunmayın çok dertliyim anası)

Valla benimkiler de akvaryumda balık gibi kendilerini oradan oraya atıp duruyorlardı. Çok şaşırmıştım ama o kadar harekete bir şey hissetmiyor olma kısmına. Doktor bu kadar hareketli bebe görmedim dediydi. Başıma geleceklerin habercisiymiş meğer. :confused: (imza: dokunmayın çok dertliyim anası)
Hahahah acaba oyun oynamaya anne karnında mı başlıyor bebekler 😂

Valla benimkiler de akvaryumda balık gibi kendilerini oradan oraya atıp duruyorlardı. Çok şaşırmıştım ama o kadar harekete bir şey hissetmiyor olma kısmına. Doktor bu kadar hareketli bebe görmedim dediydi. Başıma geleceklerin habercisiymiş meğer. :confused:
Hahaha 😂😂 ayyy yerim yaa maşaALLAH.. 😍😍 benimkini hareketlenince bende merak ediom canıma okuyacak mı ? 😁

Hahahah acaba oyun oynamaya anne karnında mı başlıyor bebekler 😂
Kesinlikle olabilir. En sevdikleri oyun da anne midesine şut çekme, zavallı kadının minnoş kaburgalarını popo ve kafa hareketleriyle iteleme ve ani dönüşlerle karnında Meksika dalgası yaratmaca. Oy, bak yazarken yoruldum, hamile arkadaşlara başarılar dilerim.

Back
X