Mneozgurrr09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2021 988 327 5 Eylül 2023 Konu Sahibi Mneozgurrr09 #1 Kızlar cinsiyeti nedr sizce keseye yörede belli oluyomus öle duydum doğruluk payı varmı teşekkür ederm
Kızlar cinsiyeti nedr sizce keseye yörede belli oluyomus öle duydum doğruluk payı varmı teşekkür ederm
S Sed65 Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2023 178 55 6 Eylül 2023 Konu Sahibi Mneozgurrr09 #2 Resmi atarsan yorum yapabilirim. Banada dua eder msn adım berivan henuz kaybettım oglumu yeniden anne olmak ıstyrm Mneozgurrr09 .!.: Kızlar cinsiyeti nedr sizce keseye yörede belli oluyomus öle duydum doğruluk payı varmı teşekkür edermr Genişletmek için tıkla...
Resmi atarsan yorum yapabilirim. Banada dua eder msn adım berivan henuz kaybettım oglumu yeniden anne olmak ıstyrm Mneozgurrr09 .!.: Kızlar cinsiyeti nedr sizce keseye yörede belli oluyomus öle duydum doğruluk payı varmı teşekkür edermr Genişletmek için tıkla...
X Xxudy Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.119 4.372 34 6 Eylül 2023 Konu Sahibi Mneozgurrr09 #3 Sed65 .!.: Resmi atarsan yorum yapabilirim. Banada dua eder msn adım berivan henuz kaybettım oglumu yeniden anne olmak ıstyrm Genişletmek için tıkla... Bende hamileyim dualarım seninle. ALLAHIM sana sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim senim yüzünü güldürsün canım inşallah konuya tesadüfen girdim dualarım seninle
Sed65 .!.: Resmi atarsan yorum yapabilirim. Banada dua eder msn adım berivan henuz kaybettım oglumu yeniden anne olmak ıstyrm Genişletmek için tıkla... Bende hamileyim dualarım seninle. ALLAHIM sana sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim senim yüzünü güldürsün canım inşallah konuya tesadüfen girdim dualarım seninle
S Sed65 Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2023 178 55 6 Eylül 2023 Konu Sahibi Mneozgurrr09 #4 gizempera .!.: Bende hamileyim dualarım seninle. ALLAHIM sana sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim senim yüzünü güldürsün canım inşallah konuya tesadüfen girdim dualarım seninle Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun sizden saglıkla sızde alim kucagınıza
gizempera .!.: Bende hamileyim dualarım seninle. ALLAHIM sana sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim senim yüzünü güldürsün canım inşallah konuya tesadüfen girdim dualarım seninle Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun sizden saglıkla sızde alim kucagınıza
Mneozgurrr09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2021 988 327 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Mneozgurrr09 #5 Sed65 .!.: Resmi atarsan yorum yapabilirim. Banada dua eder msn adım berivan henuz kaybettım oglumu yeniden anne olmak ıstyrm Genişletmek için tıkla... Çok üzüldüm tabi dua ederim ;( rabbim kısa zaman içinde sağlıklı bir evlat nasip etsin sana
Sed65 .!.: Resmi atarsan yorum yapabilirim. Banada dua eder msn adım berivan henuz kaybettım oglumu yeniden anne olmak ıstyrm Genişletmek için tıkla... Çok üzüldüm tabi dua ederim ;( rabbim kısa zaman içinde sağlıklı bir evlat nasip etsin sana
Mneozgurrr09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2021 988 327 7 Eylül 2023 Konu Sahibi Mneozgurrr09 #6 Mneozgurrr09 .!.: Kızlar cinsiyeti nedr sizce keseye yörede belli oluyomus öle duydum doğruluk payı varmı teşekkür ederm Genişletmek için tıkla...
Mneozgurrr09 .!.: Kızlar cinsiyeti nedr sizce keseye yörede belli oluyomus öle duydum doğruluk payı varmı teşekkür ederm Genişletmek için tıkla...