Doğuma Hazırlık 11+2 Olduk, Bize de Cinsiyet Tahmini Yapar mısınız?:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Harika bir heyecan burada hemen hemen tüm anneler aynı şeyi yapmıştır :KK70: biran önce adapte olma isteği , hangisiyse o yonde hayal kurmaya başlama isteği :KK70:

Galiba öyle benimki de her turlu yuzumuzu guldurecekleri kesin miniklerin. Saglikla gelsinler :))))

Valla değişir de değişmeyebilir de ama malum erkek bebek çoğunlukta bu aralar :) sen yinede ikili için gittiğinde fotoyu koyarsın buraya o zaman yine bakarız, bu arada bişey söylicem ama tabiki etkisinde kal diye değil, benimde ailem hep kız bebek gördü rüyasında benim kcağımda falan, benimde içime doğan erkekti rüyamdada ilk kız bebek aonra 2 kere erkek bebek görmüştüm kısmetse oğlumuz olucak :) senin gerçekten içine doğan ne önemli olan o sen şuan ailenin etksiinde kalmışsın belkide :)
Bende dusunuyorum bazen bunu canim doktor dese bile inanmam gibi geliyor hatta 16 17 haftalara gelelim hizlica saglikla:)))

Benimki mantar seklınde degıl benım karnim Kızkende agırırdı ama hersey normal cıkardı usutuyorum ya ondan agrıyor ben cok tez usuturum
Ayaklarindan soguk almamaya bakicaksin o zaman. Hassas demekki karnin.
Çekişmeli gidiyoruz sonucu bildir lütfen :)

tabi ki ilk isim bu olacak:)))))

Galiba öyle benimki de her turlu yuzumuzu guldurecekleri kesin miniklerin. Saglikla gelsinler :))))

Bende dusunuyorum bazen bunu canim doktor dese bile inanmam gibi geliyor hatta 16 17 haftalara gelelim hizlica saglikla:)))

Ayaklarindan soguk almamaya bakicaksin o zaman. Hassas demekki karnin.

tabi ki ilk isim bu olacak:)))))

Eet cnm ben hemen soguk alıorum sonra usutup karnıma agrı vuruyor

Slm arkadaslar Benım kalbım neden yoruluyor gıbı agır gıbı oluyor cok huzursuzum bebegime bısey mi oldu korkuyom;(

Tamam canim:))))

Canim cinsiyetleri 10.haftada gorulur hale geliyormus hatta bazen 9.haftada. 10 haftalik doktorun yuzde 70 yorum yaptigi arkadaslara sahit oldum 2 hafta sonra kesin dogrulamislar. 13.haftadan once soylememek yasalmis sanirim. Hala erkek olmayan bebekleri dunyaya getirmeyen zihniyetler var aldirmaya engel olma adina o da. Gazete de okudum bunu mantikli geldi. Arkadasimin ki 11.haftada yuzde 80 kizdi simdi 1 ayi kaldi kizini bekliyo:)) Bazen sansa bagli gorunmuyor ama bakalim bizim fasulye zorlayacak mi:) Bebegini sana bagislasin Allahim sagol canim

offf n kadar korkuncmus :KK43: benım hıc aklıma gelmemıstı boylesı,gercekten cok korkuncmus.bende sayende ogrenmıs oldum tesekkur ederım, hepımızın bebısler saglıkla gelsınler ınsallah :KK70:

Once_upon_a_time Once_upon_a_time @ladeynaa baby23 baby23 denizmisra denizmisra
Kizlar telefondan attim unuttuklarim varsa affola:) doktor bize bisey dedi ama bi bakin da sonra diycem:)))

Bu arada test icin olcumler yerinde olsun diye dua ederken cinsiyet durumunu aklima bile getiremedim o an.Allah saglikla nasip etsin:) 12+6 yiz :)

Eklentiler

• IMG_20150929_151012.jpg
    IMG_20150929_151012.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20150929_151132.jpg
    IMG_20150929_151132.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_20150929_150800.jpg
    IMG_20150929_150800.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 161
Erkek bebişin canım galiba :) ben demiştim sana %60 erkek diye :))) :p

haha sorma ben bile ekrana bakinca ay bu nub tepede rrsmen dedim doktor da hemen destekledi: D
Galiba ilk heyecan diye kipir kipir icim ikincide bu haber bi sarsardi beni ama cok mutlu etti minik saglikla gelsin heppimizin ki:))

haha sorma ben bile ekrana bakinca ay bu nub tepede rrsmen dedim doktor da hemen destekledi: D
Galiba ilk heyecan diye kipir kipir icim ikincide bu haber bi sarsardi beni ama cok mutlu etti minik saglikla gelsin heppimizin ki:))

Amin inşallah prens lerimiz çoğalıyo :)

Kızlar benimkinede bakabilirmisiniz acaba resim yan çıktı azcik ama :)

Eklentiler

• IMG_20160120_174704.jpg
    IMG_20160120_174704.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 87
X