Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm lar ..alıntı yapmadığınız için henüz görüyorum mesajınızı hala almayı düşünüyormusunuz ?? ona göre özelden bilgi vereyim sizeBornozu almak istiyorum neredesiniz acaba
evet canm tam olarak kac yasa kadar giyebilir bide yakindan fotosunu atarmisin bana bende ses cikmayinca satmicanizi dusundum 29 30 spor ayakkabi ihtiyacimiz var varsa onada bakabilirim.slm lar ..alıntı yapmadığınız için henüz görüyorum mesajınızı hala almayı düşünüyormusunuz ?? ona göre özelden bilgi vereyim size
Tmm ok ben size foto atayin yakindan ama bugun misafirim var yarin gondereyim size 6 dan 9 yasa kadar uyar bornoz. Ayakkabi olarak da 33 no yazlik 34 no da okul ayakkabisi var canim. Ama sizin kiz kac yasinda ona gore ben uygun olanlarin fotolarini gondereyim .6 yas ise iki pijama takim var penyeleri tas gibi ..evet canm tam olarak kac yasa kadar giyebilir bide yakindan fotosunu atarmisin bana bende ses cikmayinca satmicanizi dusundum 29 30 spor ayakkabi ihtiyacimiz var varsa onada bakabilirim.
evet evlaefecim gerçekten güzeller amerikadan alındı inan bu yaz sadece 2 kere giyindi su an olmuyor ne yazıkkiconversler guzelmis cnm
evet benim kiz 30 giyiyor numara olsa kapardm alana hayirli olsunevet evlaefecim gerçekten güzeller amerikadan alındı inan bu yaz sadece 2 kere giyindi su an olmuyor ne yazıkki(
tertemiz yepyeni duruyor artık alan kişi güle güle kullansın :))
kıyafetleri ve conversi bana ayırabilirsin canım.Yazlik tertemiz lcw tsirtler 8 +
Orjunal converse vs.ev ayakkabisi 33 numara converse 33 34 numara tulum 8+ hepsi tertemizdir
Eki Görüntüle 1381310 Eki Görüntüle 1381311 Eki Görüntüle 1381312 Eki Görüntüle 1381313 Eki Görüntüle 1381314 Eki Görüntüle 1381315 Eki Görüntüle 1381316 Eki Görüntüle 1381317
Penyeler ve converse celberacigima satilmistir gule gule kullansinlar ))kıyafetleri ve conversi bana ayırabilirsin canım.
teşekkür ederim arkadaşımPenyeler ve converse celberacigima satilmistir gule gule kullansinlar ))