daha sonra da diğerlerini yuklicem..
Canim hayirli satislarin olsun..keske kizim buyuk olsaydi..daha 2 yasinda..
bende büyük kzda var.ona hep sıfır aldım küçük için çok ey aldım .bunları görünce büyüğede almak istedim.daha önce alışveriş yaptınız mı rubi hanımdan.
Evet canim kendim icin aldim bir kez.ve 2. Kargomda yolda :)) cok ilgili ve gercekten yardimci oluyor..tavsiye ederim kesinlikle...
arkadaşlar hepinize merhabalar çocuklarımızn yediği helal giydiği haram derler ya o yüzden bu bölüme de kızımın 1 kere giydiği elbiseleri vesaire yukluyorum. umarım beğendiğiniz bişeyler çıkar. ürünlerin toplu alımında uygun fiyat yaparım bilginiz olsun .
evet şimdi elbiseler
Eki Görüntüle 997140 Eki Görüntüle 997141 Eki Görüntüle 997144 Eki Görüntüle 997145 Eki Görüntüle 997146 Eki Görüntüle 997147 Eki Görüntüle 997148 Eki Görüntüle 997149 Eki Görüntüle 997150 Eki Görüntüle 997151 Eki Görüntüle 997152 Eki Görüntüle 997153
bu grup sadece 1 kere giyilip kenara kaldırılmıştır. tertemizdir emin olabilirsiniz. çünkü kızım elbise giymeyi sevmez :))
5 dk ya takıldım
benim istediklerim kalsa msj atarsınız
canım yanlışlık olmasın benim istediklerim 1. grup 1,2,3,5,6,8,9,12,kısa kolluların tamamı,3. grup 1,2 ,4. guruptan 2, ve 5 no daki bücürük hırka
arkadaşlar urunlerin çoğunu fat1hhh arkadaşımız satın almıştır. iyi günlerde kullansın kalan ürünleri tekrardan toparlayıp ekleyeceğim.
yaaa neden 5 yaş yokki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?