E Ece busra Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 191 87 18 30 11 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ece busra #1 Regl 10gün var şuan yapsam belli olmaz dimi nezaman yapmam gerekir 10gün sabretmek çok uzun geliyor
L leylosvemecnun Son günüme kadar, kalp durana kadar❤ Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 5.119 6.895 398 11 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ece busra #2 Ben adet günümde öğrenmiştim o da silikti.10 gün önce çıkmaz zaten bebek olduysa bile ancak döllenme olmuştur
Ben adet günümde öğrenmiştim o da silikti.10 gün önce çıkmaz zaten bebek olduysa bile ancak döllenme olmuştur
E Ece busra Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 191 87 18 30 11 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ece busra #3 leylosvemecnun .!.: Ben adet günümde öğrenmiştim o da silikti.10 gün önce çıkmaz zaten bebek olduysa bile ancak döllenme olmuştur Genişletmek için tıkla... Anladım beklicez artık teşekkürler
leylosvemecnun .!.: Ben adet günümde öğrenmiştim o da silikti.10 gün önce çıkmaz zaten bebek olduysa bile ancak döllenme olmuştur Genişletmek için tıkla... Anladım beklicez artık teşekkürler
D DilekBurcu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2019 1.286 807 73 14 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ece busra #4 Ece busra .!.: Regl 10gün var şuan yapsam belli olmaz dimi nezaman yapmam gerekir 10gün sabretmek çok uzun geliyor Genişletmek için tıkla... Adetine 1 gün kala veya 1 gün geçince olur 10 gün varsa sen adetin gelmeden denemeye devam et canım bebeğin ne zaman tutacağı belli olmaz
Ece busra .!.: Regl 10gün var şuan yapsam belli olmaz dimi nezaman yapmam gerekir 10gün sabretmek çok uzun geliyor Genişletmek için tıkla... Adetine 1 gün kala veya 1 gün geçince olur 10 gün varsa sen adetin gelmeden denemeye devam et canım bebeğin ne zaman tutacağı belli olmaz
E Ece busra Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 191 87 18 30 14 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ece busra #5 DilekBurcu .!.: Adetine 1 gün kala veya 1 gün geçince olur 10 gün varsa sen adetin gelmeden denemeye devam et canım bebeğin ne zaman tutacağı belli olmaz Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım çikolata kistim var pek umutlu değilim ama Allah yardımcım olsun
DilekBurcu .!.: Adetine 1 gün kala veya 1 gün geçince olur 10 gün varsa sen adetin gelmeden denemeye devam et canım bebeğin ne zaman tutacağı belli olmaz Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım çikolata kistim var pek umutlu değilim ama Allah yardımcım olsun
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.632 En iyi cevaplar 1 86.396 598 14 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ece busra #6 Ece busra .!.: İnşallah bakalım çikolata kistim var pek umutlu değilim ama Allah yardımcım olsun Genişletmek için tıkla... Niye yah9u çok tanidiğim var kalan ç.kisti ile. Olacaģi varsa olur takma kafana insallah guzel düsün
Ece busra .!.: İnşallah bakalım çikolata kistim var pek umutlu değilim ama Allah yardımcım olsun Genişletmek için tıkla... Niye yah9u çok tanidiğim var kalan ç.kisti ile. Olacaģi varsa olur takma kafana insallah guzel düsün
E Ece busra Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 191 87 18 30 15 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ece busra #7 H M .!.: Niye yah9u çok tanidiğim var kalan ç.kisti ile. Olacaģi varsa olur takma kafana insallah guzel düsün Genişletmek için tıkla... Rabbim inşallah bizlerede nasip eder
H M .!.: Niye yah9u çok tanidiğim var kalan ç.kisti ile. Olacaģi varsa olur takma kafana insallah guzel düsün Genişletmek için tıkla... Rabbim inşallah bizlerede nasip eder