C Chills Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2024 939 503 23 29 1 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Chills #1 Merhaba ben 2 aylık hamileyim. Bugün D vitamini değerimi merak ettiğim için kan testi verdim. D vitamini değerimi öğrenemedim ama ALT 108 çıktı. Referans değeri 0-50 imiş. Bunu yaşayan var mı ben biraz korktum?
Merhaba ben 2 aylık hamileyim. Bugün D vitamini değerimi merak ettiğim için kan testi verdim. D vitamini değerimi öğrenemedim ama ALT 108 çıktı. Referans değeri 0-50 imiş. Bunu yaşayan var mı ben biraz korktum?
iwanttobreakfree Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2024 518 128 18 1 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Chills #2 ast, ldl kolesterol, hdl kolesterol, trigliserid falan bakıldıysa onları da yazar mısınız
C Chills Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2024 939 503 23 29 2 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Chills #3 iwanttobreakfree .!.: ast, ldl kolesterol, hdl kolesterol, trigliserid falan bakıldıysa onları da yazar mısınız Genişletmek için tıkla... Yok onlara bakılmadı
iwanttobreakfree .!.: ast, ldl kolesterol, hdl kolesterol, trigliserid falan bakıldıysa onları da yazar mısınız Genişletmek için tıkla... Yok onlara bakılmadı
iwanttobreakfree Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2024 518 128 18 2 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Chills #4 Chills .!.: Yok onlara bakılmadı Genişletmek için tıkla... bir sonraki kontrolde de onlara baktırırsınız fazla katı yağlı şeyler tüketmemeye çalışın endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum
Chills .!.: Yok onlara bakılmadı Genişletmek için tıkla... bir sonraki kontrolde de onlara baktırırsınız fazla katı yağlı şeyler tüketmemeye çalışın endişelenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum