Kızlar selam bugün 100luk şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuçlarım
Açlık 66.3
1.saat tokluk 160.3 referans aralığı <180
2.saat 164.3 referans aralığı <150
3.saat 116.1 referans aralığı<140
Şeklinde doktorum yarın dahiliyeye git dedi 2.saat toklugun değerin üstünde olduğundan benim gibi sonucu olan var mıdır bu durumda diyet yapmam sart mi çok mu yüksek acaba
Teşekkür ederim yorumunuz için sadece 2.saatte biraz yükselmis halbuki bebeğimde anormal kilo yok bende de keza öyle ama olabiliyor demek ki umarım sorun yaşamam bu durumdan dolayı
Teşekkür ederim yorumunuz için sadece 2.saatte biraz yükselmis halbuki bebeğimde anormal kilo yok bende de keza öyle ama olabiliyor demek ki umarım sorun yaşamam bu durumdan dolayı
Evet çok verdiler bazı drlar 75 veriyormuş da benimki 100 istedi bende ok dedim ama 100luk cidden çok fena şerbet iciyormuscasina ben hayatımda bu kadar tatlı yemismiyimdir diye sorguladım içerken cidden
Bu bilgi cok dogru, yillardir benim dilimde tuy bitti ayni seyi aciklamaktan. Hamilelikte acligi 80-90 araliginda, toklugu 110-120 araliginda istiyorlar genel olarak
Evet çok verdiler bazı drlar 75 veriyormuş da benimki 100 istedi bende ok dedim ama 100luk cidden çok fena şerbet iciyormuscasina ben hayatımda bu kadar tatlı yemismiyimdir diye sorguladım içerken cidden