• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100luk şeker yüklemesi sonucu

Mel128

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar selam bugün 100luk şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuçlarım
Açlık 66.3
1.saat tokluk 160.3 referans aralığı <180
2.saat 164.3 referans aralığı <150
3.saat 116.1 referans aralığı<140

Şeklinde doktorum yarın dahiliyeye git dedi 2.saat toklugun değerin üstünde olduğundan benim gibi sonucu olan var mıdır bu durumda diyet yapmam sart mi çok mu yüksek acaba

Diyet verirler biraz yüksek şekeriniz. Canınız tatlı istediğinde yanında süt yoğurt tüketin o zaman çok yükselmez şekeriniz
Teşekkür ederim yorumunuz için sadece 2.saatte biraz yükselmis halbuki bebeğimde anormal kilo yok bende de keza öyle ama olabiliyor demek ki umarım sorun yaşamam bu durumdan dolayı 😓

Teşekkür ederim yorumunuz için sadece 2.saatte biraz yükselmis halbuki bebeğimde anormal kilo yok bende de keza öyle ama olabiliyor demek ki umarım sorun yaşamam bu durumdan dolayı 😓
Hamileyken o sınırlar daha düşük olarak isteniyor 120 yi geçmemesini isterler genelde

Yok 100luk yüklemede ikinci saat olması gereken 150alti normalde yükleme olduğu için ve 100mg olduğu için biraz daha farklıymış beklenen değerler 🤦🏼‍♀️
Ben öyle bilmiyorum ama çok vermişler ya hani 75 le deneseydi en azından başta ama ne diyelim doktorlar ne derse o

Ben öyle bilmiyorum ama çok vermişler ya hani 75 le deneseydi en azından başta ama ne diyelim doktorlar ne derse o
Evet çok verdiler bazı drlar 75 veriyormuş da benimki 100 istedi bende ok dedim ama 100luk cidden çok fena şerbet iciyormuscasina ben hayatımda bu kadar tatlı yemismiyimdir diye sorguladım içerken cidden

Back
X