1000 lira nafakayla geçinme yolları

Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.Orgu vs. islerinden anlarmisiniz?yada mutfakla araniz nasil?bir instagram hesabi uzerinden bir seyler yapip satabilirsiniz.Evinizde cocuk bakabilirsiniz,ucretsiz kreslerin oldugu ozellikle fabrika tarzi yerleri de arastirabilirsiniz,esinize dostunuza da is aradiginizi mutlaka belirtin bir nebze de olsun yardimci olabilecek kisiler olabilir.Allahtan umidinizi kesmeyin,calismaya niyet edin,Allaha siginin insallah hayirli bir kapi acicaktir.

Bazı firmalar oluyor. Mesela dügün organizasyon vs.. oluyor garsonluk yapiyorsun 6 saat 50 tl falan veriyorlar. Sürekli bir is değil arada oluyor ekstra gelir olur. Ya da halk eğitimde ücretli meslek edindirme kurslarına gidebilirsiniz cocugunuzla.
Faturalar zatsn hic tutmasa 500 tutar.Yaza kadar. 200 de beze ona buna gitse.300 tlnin 100ü ile pazardan alısveris yapın.Fırınlardan ucuza kuru ekmek alın o ekmeği papara yaparsiniz isitirsiniz.Konut kredisi isine girismeseydiniz keşke. Ya da kadin sığınma evine cocuklarinizla gitseniz veya maddi durumunuz düze cikana kadar ya da kış geçene kadar ailenizin yanına dönseniz.

yanliş anlaşılmak istemiyorum ama iytiyacı olmayan bir sürü insan belediyelerden yardım alıyor bir şekilde. sizin ise ihtiyacınız var belediyenize yardım başvurusunda bulunsaniz kuru gıda bebek bezi gibi yardımlar alabalirsiniz.evde örgü falan yapıp ek gelirde sağlayabilirsiniz. çocuklarınız biraz büyüdüğünde ise çalışıp kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz

Teşekkür ederim de bunuda denedim ne kadar kredili olsada bankaya borçta olsa üzerimde ev göründüğü için yardım çıkmıyo ben her yolu denedim.kredim 2000 lira ve ailem bunun dışında yardımcı olamayacağını söyledilerki haklılar ikiside emekli birinin maaşı kredime birinin maaşıylada evlerine anca yetiştiriyorlar.açığını söylemem gerekirse bi evim var borçlu onuda kaybedersem bidaha olmaz olamaz zor.kiraya geliyorum desem ailem krediyi ödemeyi keser çalışıyosun artık öde diyebilir o kadar düzen boup gitmek istemiyorum.ordada olsa evimdede olsam yine aynı para öiktarıyla idare etmek durumunda kalıcam
Allah razı olsun o kadar vermelerine şükür ne aileler var boşanma otur sana bakamayız yardım etmeyiz diyen Allahın izniyle geçinirsiniz korkmayın illaki bir yerden bir kapı açılır evet zor olacak belki ama olacak başarırsınız

Canım Allah yardımcın olsun gercekten zor bebek bakıcılığı yapmayı dusundun mu annesi calisan birinin bebegıne bakabılırsın hem evden calısmıs olursun hemde bebegıne oyun arkadas olur ya da düzgün ogrencı biz kızla ev arkadası olsan bir odanı ona kiralarsın o okuluna gider durur sana ek gelir olur ya da evı satıp borcu kapatıp kalanını vadelıye koyabilirsin uzuldum canın aklıma bunlar geldi sadece şehir neresi bıde
Çok teşwkkürler fikirleriniz için istanbulda yaşıyorum.evim 2+1 biri çocuk odası biri yatak odası küçükle yatıyorum bide oturma salonum var.oda kiralam zor çünkü odalarım küçük çocuklara oyun alanı kalmaz oyuncak vsama evde çocuk bakma olayını düşünebilirim.küçük çok kıskanç ablasını kucsğıma aldığımda kıyameti koparıyo zor ya bilmiyorum vurma huyuda var.brn kıt kanaat geçinmekten başka çarem yok ama bana verebileceğiniz altın öğütler mutfakla ilgili varsa çok sevinirim alışveriş olarak.çocukların devletten 18 yaşına kadar sigırtaları var zaten onda sıkıntım yok çok şükür.kendimide babamdan faydalanıcam ayrıldığım için sağ babam yararlanıyorum üzerinden

Bazı anket siteleri oluyor anket doldurup para kazanıyorsunuz böyle birşey olabilir ama her ay çok getirisi olmaz. Odanizi bir öğrenciye kiralatabilirsiniz. Yurt dışında böyle yapıyorlar hep. Yemek satabilirsiniz. Yeni bir bebek işlemesi çıkmış çok güzel baya da satılıyor iki yüz e tanesi ondan yapabilirsiniz.şehrinizdeki muhtarlığa başvurun konuşun. Çocuk bakabilirsiniz. Bir yeteneginiz varmı?

Afedersiniz bana özelden yazma şansınız varmı açık bi çekilde ordan ürün talep edip evde yapıp firmayamı yapıyorum yoksa satıyormuyum ürün alıp biraz açarmısınız çok sevinirrim🙏🏻

Açıkçası ben bunları daha önce annemden o da emekli olmadan önceki iş arkadaşlarından öğrenmişti bu durumu(ki bağlantısı da koptu onlarla).şimdi durum nedir bilmiyorum ,bizim buralarda(Tekirdağ) bu tarz iş oluyordu.

siz çorabı alıp onu poşetine/paketine yerleştiriyorsunuz ve paketleme sonucunda para alıyorsunuz,olay bu.paketlediğiniz şeyi de işverene teslim ediyorsunuz sonra.bunları hep etrafımızda bu şekilde duyduk,birebir kişi ya da şirket adı veremem bu nedenle

Çok teşwkkürler fikirleriniz için istanbulda yaşıyorum.evim 2+1 biri çocuk odası biri yatak odası küçükle yatıyorum bide oturma salonum var.oda kiralam zor çünkü odalarım küçük çocuklara oyun alanı kalmaz oyuncak vsama evde çocuk bakma olayını düşünebilirim.küçük çok kıskanç ablasını kucsğıma aldığımda kıyameti koparıyo zor ya bilmiyorum vurma huyuda var.brn kıt kanaat geçinmekten başka çarem yok ama bana verebileceğiniz altın öğütler mutfakla ilgili varsa çok sevinirim alışveriş olarak.çocukların devletten 18 yaşına kadar sigırtaları var zaten onda sıkıntım yok çok şükür.kendimide babamdan faydalanıcam ayrıldığım için sağ babam yararlanıyorum üzerinden

Merhaba. Sakincasi yoksa istanbulun neresi bilgi verir misiniz? Size cocukla yapacaginiz bir is önerebilirim ama oturdugunuz yere bagli. Isterseniz özelden yazin.

Allah yardimciniz olsun

Merhaba en kotu alacaginiz asgari ücret olur. 1.500 unu bakiciya verseniz bile (bence 1000 TL de anlasabilirsiniz) 500 lira kalır size. Sizin durumunuzda 500 lira bile.iyi bir para. Eşyalar sizde kalmış, krediyi aileniz öduyor nafakayla geçinmeye calisiyorsunuz. Sizce de sizinde elinizi biraz taşın altına koymaniz gerekmiyor mu
Çalıştığımda nafakamda kesilcek bide 2 çocuğa araştırdım 1500 bulamadım bulsamda biri okula gidiyor uzak küçüğü komşuya bırakıp götürüyorum kimse uğraşnaz okul uzak servise versem 350 lira istiyorlar hepsini düşündüm küçük çocuğumda sağlık problemi var kendini anlatamıyo yani biri vursa dövse konuşamıyo:KK43:( nasıl bırakıyım

Uygun fiyata evde çocuk bakın bence piyasanın altına. Çünkü hem evde iki çocuğunuz var hem başka çareniz yok. Ayda yarım güne 500 tl tam güne 1000 tl deseniz. Birçok kişi çıkar. Asgari ücrete çalışıp çocuk baktırmak isteyen çok oluyor. O parayla çocukların beslenmesini karşılasanız size yeter,neticede küçük kalmayacak büyüyecek onlar. Çocukların babaya gittikleri günlerde de ev temizliği ayarlayın günlük 200 tlden ayda iki iş bile olsa gayet iyi. Allah yardım etsin

Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama ben bebek bezi şok un bebelandı kullanıyorum hem ucuz hemde baya kaliteli Bebegınız kız mı bezlenen kac aylık belkı burda kıyafet ayarlarız bir de valilige yardım basvurusunda bulunun belkı kucuk bir yardım cıkar mutfak alısverısi için bim den alın hem ucuz hem kaliteli urunlerı var Baska aklıma geldikçe yazarım sıze

Çalıştığımda nafakamda kesilcek bide 2 çocuğa araştırdım 1500 bulamadım bulsamda biri okula gidiyor uzak küçüğü komşuya bırakıp götürüyorum kimse uğraşnaz okul uzak servise versem 350 lira istiyorlar hepsini düşündüm küçük çocuğumda sağlık problemi var kendini anlatamıyo yani biri vursa dövse konuşamıyo:KK43:( nasıl bırakıyım

Bu mesajı görmeden yazmadım ben mesajımı. Kusura bakmayın.

Hangi sehirdesiniz?
Bin lira nafakayi bakiciya verip asgari ucretli bir ise girin en azindan iki bin kazanirsiniz

Guzel yemek yapabiliyorsaniz bankalara gidin ev yemegi yapip sattiginizi soyleyin , bankacilar yogun calisir cogu ev yemegini baskasina yaptirir

Dogumgunleri icin pasta , kurabiye vs yapabilirsiniz ama bunun icin cevre olusturmak gerekir uzun surer

Ve ayrica gurur duydum sizinle 💖💖
Allah yardimciniz olsun

Suyum 45 doğalgazım 143 geldi elektirik 125 cep 50 400 tl ye ortalama,aylık 100 lira bez ıslak mendil.100 lira sgk hastane kesintisi yol parası gibi harcamalara gitse,30 lira deterjan çamaşır için.400 lirayla mutfak hallolurmu?fikriniz varmı gıda kısmı önemli mutfakta nasıl ekonomi yaparım fikri olan varsa

Biz 2 yetişkin olarak 400liradan fazla mutfak harcamasi yapiyoruz et urunleri almadan bir kac parca yiyecek aldigimiz zamanlarda bile 100 liradan asagi cikamiyoruz biz marketten ama şehirlere ve alisveris yapilan marketlere gore fiyatlar biraz farkedebilir. 😔 Ailenizin yanina gitme sansiniz yok mu hic?

Teşekkür ederim de bunuda denedim ne kadar kredili olsada bankaya borçta olsa üzerimde ev göründüğü için yardım çıkmıyo ben her yolu denedim.kredim 2000 lira ve ailem bunun dışında yardımcı olamayacağını söyledilerki haklılar ikiside emekli birinin maaşı kredime birinin maaşıylada evlerine anca yetiştiriyorlar.açığını söylemem gerekirse bi evim var borçlu onuda kaybedersem bidaha olmaz olamaz zor.kiraya geliyorum desem ailem krediyi ödemeyi keser çalışıyosun artık öde diyebilir o kadar düzen boup gitmek istemiyorum.ordada olsa evimdede olsam yine aynı para öiktarıyla idare etmek durumunda kalıcam

Ama sirf bir ev icin cocuklarin bogazindan kisacaksiniz farkinda misiniz?

Yani öncelik ev olmus..

Nereye kadar böyle gidecek bu gecistirmelik isler?
Sabit gelir sart

Son düzenleme:
X