- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi Damla_1234
-
Allah razı olsun o kadar vermelerine şükür ne aileler var boşanma otur sana bakamayız yardım etmeyiz diyen Allahın izniyle geçinirsiniz korkmayın illaki bir yerden bir kapı açılır evet zor olacak belki ama olacak başarırsınızTeşekkür ederim de bunuda denedim ne kadar kredili olsada bankaya borçta olsa üzerimde ev göründüğü için yardım çıkmıyo ben her yolu denedim.kredim 2000 lira ve ailem bunun dışında yardımcı olamayacağını söyledilerki haklılar ikiside emekli birinin maaşı kredime birinin maaşıylada evlerine anca yetiştiriyorlar.açığını söylemem gerekirse bi evim var borçlu onuda kaybedersem bidaha olmaz olamaz zor.kiraya geliyorum desem ailem krediyi ödemeyi keser çalışıyosun artık öde diyebilir o kadar düzen boup gitmek istemiyorum.ordada olsa evimdede olsam yine aynı para öiktarıyla idare etmek durumunda kalıcam
Çok teşwkkürler fikirleriniz için istanbulda yaşıyorum.evim 2+1 biri çocuk odası biri yatak odası küçükle yatıyorum bide oturma salonum var.oda kiralam zor çünkü odalarım küçük çocuklara oyun alanı kalmaz oyuncak vsama evde çocuk bakma olayını düşünebilirim.küçük çok kıskanç ablasını kucsğıma aldığımda kıyameti koparıyo zor ya bilmiyorum vurma huyuda var.brn kıt kanaat geçinmekten başka çarem yok ama bana verebileceğiniz altın öğütler mutfakla ilgili varsa çok sevinirim alışveriş olarak.çocukların devletten 18 yaşına kadar sigırtaları var zaten onda sıkıntım yok çok şükür.kendimide babamdan faydalanıcam ayrıldığım için sağ babam yararlanıyorum üzerindenCanım Allah yardımcın olsun gercekten zor bebek bakıcılığı yapmayı dusundun mu annesi calisan birinin bebegıne bakabılırsın hem evden calısmıs olursun hemde bebegıne oyun arkadas olur ya da düzgün ogrencı biz kızla ev arkadası olsan bir odanı ona kiralarsın o okuluna gider durur sana ek gelir olur ya da evı satıp borcu kapatıp kalanını vadelıye koyabilirsin uzuldum canın aklıma bunlar geldi sadece şehir neresi bıde
Böyle soru mu olur ? Belki psikolojik vsya fiziksel siddet gördü. Aldatıldı,anlaşamadılar vs.. Ne kadar ayıp.Boşanmadan önce nasıl bi plan vardı kafanızda ?
Eleştirmek için değil gerçekten meraktan soruyorum.
Afedersiniz bana özelden yazma şansınız varmı açık bi çekilde ordan ürün talep edip evde yapıp firmayamı yapıyorum yoksa satıyormuyum ürün alıp biraz açarmısınız çok sevinirrim
Çok teşwkkürler fikirleriniz için istanbulda yaşıyorum.evim 2+1 biri çocuk odası biri yatak odası küçükle yatıyorum bide oturma salonum var.oda kiralam zor çünkü odalarım küçük çocuklara oyun alanı kalmaz oyuncak vsama evde çocuk bakma olayını düşünebilirim.küçük çok kıskanç ablasını kucsğıma aldığımda kıyameti koparıyo zor ya bilmiyorum vurma huyuda var.brn kıt kanaat geçinmekten başka çarem yok ama bana verebileceğiniz altın öğütler mutfakla ilgili varsa çok sevinirim alışveriş olarak.çocukların devletten 18 yaşına kadar sigırtaları var zaten onda sıkıntım yok çok şükür.kendimide babamdan faydalanıcam ayrıldığım için sağ babam yararlanıyorum üzerinden
Çalıştığımda nafakamda kesilcek bide 2 çocuğa araştırdım 1500 bulamadım bulsamda biri okula gidiyor uzak küçüğü komşuya bırakıp götürüyorum kimse uğraşnaz okul uzak servise versem 350 lira istiyorlar hepsini düşündüm küçük çocuğumda sağlık problemi var kendini anlatamıyo yani biri vursa dövse konuşamıyoMerhaba en kotu alacaginiz asgari ücret olur. 1.500 unu bakiciya verseniz bile (bence 1000 TL de anlasabilirsiniz) 500 lira kalır size. Sizin durumunuzda 500 lira bile.iyi bir para. Eşyalar sizde kalmış, krediyi aileniz öduyor nafakayla geçinmeye calisiyorsunuz. Sizce de sizinde elinizi biraz taşın altına koymaniz gerekmiyor mu
Yazmak çok kolay zaten yardımcı olmak zor Allah herkese merhamet versinBöyle soru mu olur ? Belki psikolojik vsya fiziksel siddet gördü. Aldatıldı,anlaşamadılar vs.. Ne kadar ayıp.
Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama ben bebek bezi şok un bebelandı kullanıyorum hem ucuz hemde baya kaliteli Bebegınız kız mı bezlenen kac aylık belkı burda kıyafet ayarlarız bir de valilige yardım basvurusunda bulunun belkı kucuk bir yardım cıkar mutfak alısverısi için bim den alın hem ucuz hem kaliteli urunlerı var Baska aklıma geldikçe yazarım sızeÇok teşwkkürler fikirleriniz için istanbulda yaşıyorum.evim 2+1 biri çocuk odası biri yatak odası küçükle yatıyorum bide oturma salonum var.oda kiralam zor çünkü odalarım küçük çocuklara oyun alanı kalmaz oyuncak vsama evde çocuk bakma olayını düşünebilirim.küçük çok kıskanç ablasını kucsğıma aldığımda kıyameti koparıyo zor ya bilmiyorum vurma huyuda var.brn kıt kanaat geçinmekten başka çarem yok ama bana verebileceğiniz altın öğütler mutfakla ilgili varsa çok sevinirim alışveriş olarak.çocukların devletten 18 yaşına kadar sigırtaları var zaten onda sıkıntım yok çok şükür.kendimide babamdan faydalanıcam ayrıldığım için sağ babam yararlanıyorum üzerinden
Çalıştığımda nafakamda kesilcek bide 2 çocuğa araştırdım 1500 bulamadım bulsamda biri okula gidiyor uzak küçüğü komşuya bırakıp götürüyorum kimse uğraşnaz okul uzak servise versem 350 lira istiyorlar hepsini düşündüm küçük çocuğumda sağlık problemi var kendini anlatamıyo yani biri vursa dövse konuşamıyo( nasıl bırakıyım
Fındık kıracakmış .. Çocuğum hasta diyor tam okumadan mı yazıyorsunuzNeden çalışmıyorsunuz?
Aldığınız maaşın yarısından fazlasını bakıcıya verseniz şu durumdan iyi olurdu haliniz. Evi anne baba ödeyecek, er kişi nafaka verecek. Siz napacaksınız?
Suyum 45 doğalgazım 143 geldi elektirik 125 cep 50 400 tl ye ortalama,aylık 100 lira bez ıslak mendil.100 lira sgk hastane kesintisi yol parası gibi harcamalara gitse,30 lira deterjan çamaşır için.400 lirayla mutfak hallolurmu?fikriniz varmı gıda kısmı önemli mutfakta nasıl ekonomi yaparım fikri olan varsa
Teşekkür ederim de bunuda denedim ne kadar kredili olsada bankaya borçta olsa üzerimde ev göründüğü için yardım çıkmıyo ben her yolu denedim.kredim 2000 lira ve ailem bunun dışında yardımcı olamayacağını söyledilerki haklılar ikiside emekli birinin maaşı kredime birinin maaşıylada evlerine anca yetiştiriyorlar.açığını söylemem gerekirse bi evim var borçlu onuda kaybedersem bidaha olmaz olamaz zor.kiraya geliyorum desem ailem krediyi ödemeyi keser çalışıyosun artık öde diyebilir o kadar düzen boup gitmek istemiyorum.ordada olsa evimdede olsam yine aynı para öiktarıyla idare etmek durumunda kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?