figo Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2007 275 2 12 Mart 2008 Konu Sahibi figo #1 Sultan Beyazıt Kütüphanesi Beyazıt Meydanı Çadır köşkü Sadabat Sadabat taban kalıntısı Kasımpaşa okulun yan cephesinde 7 pencere var daha sonra 6 ya düşmüş Şehzadebaşı Sebili Gazanferağa Medresesi Bozdoğan (Valens ) Su Kemerleri Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2008
Sultan Beyazıt Kütüphanesi Beyazıt Meydanı Çadır köşkü Sadabat Sadabat taban kalıntısı Kasımpaşa okulun yan cephesinde 7 pencere var daha sonra 6 ya düşmüş Şehzadebaşı Sebili Gazanferağa Medresesi Bozdoğan (Valens ) Su Kemerleri
bride_ Yıllar sonra... Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 2.249 26 12 Mart 2008 Konu Sahibi figo #2 Okulun pencrelerini nasıl oluyorda eksiltebilmişler hayrete düştüm acaba yeniden aynısını mı inşaa etmişler???
Okulun pencrelerini nasıl oluyorda eksiltebilmişler hayrete düştüm acaba yeniden aynısını mı inşaa etmişler???
dhilek shizen & senritsu Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2007 1.776 14 12 Mart 2008 Konu Sahibi figo #3 figo'cum emeğine sağlık. bende okul penceresinde takıldım nasıl yapmışlar...bir de beyazıt meydanı eskisi çok güzelmiş. faytonlar falan..... ben birde eski izmirin resimlerini görmüştüm. konak meydanından tramvay falan geçiyor. bulabilirseniz onlarıda göstereblirmisiniz?...a.s.
figo'cum emeğine sağlık. bende okul penceresinde takıldım nasıl yapmışlar...bir de beyazıt meydanı eskisi çok güzelmiş. faytonlar falan..... ben birde eski izmirin resimlerini görmüştüm. konak meydanından tramvay falan geçiyor. bulabilirseniz onlarıda göstereblirmisiniz?...a.s.
figo Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2007 275 2 12 Mart 2008 Konu Sahibi figo #4 Arkadaşlar valla okulun durumunu benim de mantığım almadı nasıl bir değişime uğramış hayret !!
figo Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2007 275 2 13 Mart 2008 Konu Sahibi figo #5 Rüstempaşa Cami Avlusu Aziziye Cami ( Kağıthane ) Çiçek pazarı-Mısır çarşısı Zeynep Sultan Cami Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2008
C CORUMUNCADISI 3 yavrum kuzumlarim Kayıtlı Üye 18 Nisan 2007 6.852 16 37 13 Mart 2008 Konu Sahibi figo #6 vallaha o kadar degisim var ki o ne ole eskiden ne guzel tertemizmis su an hep bulutlar bole guzel gozukmuo niye mi araba dumani bi suru pislik falan onceki zamann ne simdiki ne sagol bu cok guzeldi ......
vallaha o kadar degisim var ki o ne ole eskiden ne guzel tertemizmis su an hep bulutlar bole guzel gozukmuo niye mi araba dumani bi suru pislik falan onceki zamann ne simdiki ne sagol bu cok guzeldi ......