- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 83
- Konu Sahibi Goldenpanthera

Aksama yapabilirim sorun olmazsa benide yaz listeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidahakine katılayım inşallah kuzumdebriyajgazfren @minik kalp0753
Blue_Peri @Kara_gozlum @balbocuuu @Limonsuzzcay @Ayas19 @Anneyim
Kızlar duaya katılmak ister misiniz?![]()
Hosbuldum canım tamam o zaman inşallah düzenli bildirim yapıcam
AynenSon bir kişi daha bulsakta başlasak ☺
Ben de katılmak isterim eğer kabul edersenizSon bir kişi daha bulsakta başlasak ☺
Dua sırasıGoldenpanthera da. Duası : Allah'ım 2019 yılının temmuz ayında yapılan ve yapılacak olan kpss ile kardeşim de ben de atanayım. Abime de hayırlı bir iş kapısı aç. Benimle birlikte dua eden, duama ortak olan kullarını da razı et. Hepimize sağlık mutluluk ve rızık ver ki nefsimizi Seni zikretmekten alıkoymasın ihtiyaçlarımız, amin.
Hanımlar yeni duamız:
Ve huvel kaviyyul azîz
Herkes 100 tane okuyacak
Gece 23.00 a kadar herkes tamamlasın
1.Goldenpanthera
2.Minnoskafa
3.Sealand
4. F FairyTale89
5.-Adel-
6.Aomine Daiki
7.little bird
8.Milyaay
9.debriyajgazfren
10.lucina06
Allah kabul etsin inşallah❤❤
❤
![]()
okudum Allah kabul etsin inşaallahDua sırasıGoldenpanthera da. Duası : Allah'ım 2019 yılının temmuz ayında yapılan ve yapılacak olan kpss ile kardeşim de ben de atanayım. Abime de hayırlı bir iş kapısı aç. Benimle birlikte dua eden, duama ortak olan kullarını da razı et. Hepimize sağlık mutluluk ve rızık ver ki nefsimizi Seni zikretmekten alıkoymasın ihtiyaçlarımız, amin.
Hanımlar yeni duamız:
Ve huvel kaviyyul azîz
Herkes 100 tane okuyacak
1.Goldenpanthera
2.Minnoskafa
3.Sealand
4. F FairyTale89
5.-Adel-
6.Aomine Daiki
7.little bird
8.Milyaay
9.debriyajgazfren
10.lucina06
❤
![]()
Okudum Allah kabul etsin inşallah canımDua sırasıGoldenpanthera da. Duası : Allah'ım 2019 yılının temmuz ayında yapılan ve yapılacak olan kpss ile kardeşim de ben de atanayım. Abime de hayırlı bir iş kapısı aç. Benimle birlikte dua eden, duama ortak olan kullarını da razı et. Hepimize sağlık mutluluk ve rızık ver ki nefsimizi Seni zikretmekten alıkoymasın ihtiyaçlarımız, amin.
Hanımlar yeni duamız:
Ve huvel kaviyyul azîz
Herkes 100 tane okuyacak
1.Goldenpanthera
2.Minnoskafa
3.Sealand
4. F FairyTale89
5.-Adel-
6.Aomine Daiki
7.little bird
8.Milyaay
9.debriyajgazfren
10.lucina06
❤
![]()
Okudum Allah kabul etsin insaAllahDua sırasıGoldenpanthera da. Duası : Allah'ım 2019 yılının temmuz ayında yapılan ve yapılacak olan kpss ile kardeşim de ben de atanayım. Abime de hayırlı bir iş kapısı aç. Benimle birlikte dua eden, duama ortak olan kullarını da razı et. Hepimize sağlık mutluluk ve rızık ver ki nefsimizi Seni zikretmekten alıkoymasın ihtiyaçlarımız, amin.
Hanımlar yeni duamız:
Ve huvel kaviyyul azîz
Herkes 100 tane okuyacak
1.Goldenpanthera
2.Minnoskafa
3.Sealand
4. F FairyTale89
5.-Adel-
6.Aomine Daiki
7.little bird
8.Milyaay