- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Amin yüreğine sağlık canımK KurkmantoluS
orkide1453
Minnoskafa
Aycoregi22
Kızlar hepinizin niyetleri duaları kabul olması İçin niyet edip okudum, Allah kabul etsin ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin yüreğine sağlık canımK KurkmantoluS
orkide1453
Minnoskafa
Aycoregi22
Kızlar hepinizin niyetleri duaları kabul olması İçin niyet edip okudum, Allah kabul etsin ❤
Ben de okudum hepinize Allah kabul etsin inşaallahK KurkmantoluS
orkide1453
Minnoskafa
Aycoregi22
Kızlar hepinizin niyetleri duaları kabul olması İçin niyet edip okudum, Allah kabul etsin![]()
Canim.bizim gruba da gelebilirsinHakkınızı helal edin arkadaşlar, hepinize eksiksiz okudum, bi kusur ettiysek affola.. Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin hayırlısıyla inşallah. Vesile olduğun İçin Allah razı olsun kuzumGoldenpanthera ❤
Buraya geliyorsun beni cagirmiyorsun aşk olsunnnnnnnnnnnnnKızlaaaaarrr. Her birinizden Allah gani gani razı olsunn. Hakkım varsa helal olsun, sizde helal ederseniz sevinirimAllahım tez zamanda dualarımızın kabul olduğunu göstersin bizlere inşallah. Her birinizin kalbinden geçen güzelliklerin olması dileğiyle. Sağlıcakla kalın
![]()
canim hamilemisinBen de paylaşıyorum o zaman : İsmim GAMZE. Duam : Allah'ın izniyle evladımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütüp yetiştirmek. Evlat sahibi olmak isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatlarının olması. Eşimin işle ilgili sıkıntıların çözülmesi.
Şimdiden yüreğinize sağlık![]()
Ne gelmesi kız gidiyooookkkBuraya geliyorsun beni cagirmiyorsun aşk olsunnnnnnnnnnnnn
İzinli yaz beni haftaya salı iş başı yapacağım ozaman okuyabilirim olmazmıSıraSezinto de. Duanı paylaşır mısın canım
Liste
Goldenpanthera
@ferdaw
Sealand
-Adel-
F FairyTale89
@MrsRed
little bird
![]()
Sezinto
M mely15
K KurkmantoluS
orkide1453
Aomine Daiki
Minnoskafa
Aycoregi22
Ebruyu da sayarsak son 7 kişiydi.Aomine Daiki canım herkese okudun sana da okumak istiyorduk
![]()
Beni en sona at olmadı canım... kimsenin hakkına girmemk için okuyamazsam vicdan azabı çekerim pazartesi tatilden döneceğiz... salıdan itibaren okumaya devam ederimSıraSezinto de. Duanı paylaşır mısın canım
Liste
Goldenpanthera
@ferdaw
Sealand
-Adel-
F FairyTale89
@MrsRed
little bird
![]()
Sezinto
M mely15
K KurkmantoluS
orkide1453
Aomine Daiki
Minnoskafa
Aycoregi22
Ebruyu da sayarsak son 7 kişiydi.Aomine Daiki canım herkese okudun sana da okumak istiyorduk
![]()
Canım listeyi bugün bitiriyoruz, herkesi okudukBeni en sona at olmadı canım... kimsenin hakkına girmemk için okuyamazsam vicdan azabı çekerim pazartesi tatilden döneceğiz... salıdan itibaren okumaya devam ederim