• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 TL'lik bütçem ile sevgilime doğum günü hediyesi ne alabilirim?

solkolum

08-07-2012 ß ♥ ß
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
Kızlar perşembe günü benim biricik sevgilimin doğum günü ve benim sadece 100 tl var :43: 2 aydır iş bulamıyorum onun da sıkıntısı var en son çalıştıgım yer paramı vermiyor e ailemden de isteyemiyorum :43: kısacası 100 tl ile neler yapılır yada yapılır mı ? çalışırken sevgilimin doğum günü için ne hayaller kurmuştum şimdi kalakaldım :43: meleklerim lütfen fikir verin bana çok zamanım yok perşembe'ye ne kaldıı kiiiii :18: :18:

şık bir gömlek alabilirsin kol düğmesi ve kravat seti ile satılanlar var. Spor giyiniyorsa iyi bir marka tshirt alabilirsin. Tuttuğu takımla ilgili eşofman duvar süslemesi falan olabilir. Yada ailenden izin varsa fırsat sitelerinde satılan romantik fırsatlardan satın alabilirsin. Otelde konaklama yada romantik bir yemek ayırtabilirsin.

şık bir gömlek alabilirsin kol düğmesi ve kravat seti ile satılanlar var. Spor giyiniyorsa iyi bir marka tshirt alabilirsin. Tuttuğu takımla ilgili eşofman duvar süslemesi falan olabilir. Yada ailenden izin varsa fırsat sitelerinde satılan romantik fırsatlardan satın alabilirsin. Otelde konaklama yada romantik bir yemek ayırtabilirsin.

Canım fikirlerin için ve ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim...Gömlek seti hangi markada bilgilendirirsen sevinirim :26:

Back