Çatlaklar %100 sonuç veren bir kür

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

dantellidon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
59
7
merhabalar kızlar
hepimizin başbelası kaybolmak bilmeyen çatlaklar...
ama merak etmeyin her şeyin bir çözümü vardır
çatlakların dahi...

birçoğumuz çatlaklarımızın kaybolması için her şeyi yaparız denenmedik ürün bırakmayız
fakat bir işe yararlar mı?hayır
sadece döktüğümüz paraya ve harcadığımız zamana yazık olur D

ama dediğim gibi her şeyin bir çözümü wardır
uzun yıllar ben de bacaklarımdaki çatlakların kaybolması için, özellikle de doğumdan sonra karnımda oluşan çatlaklarımın kaybolması için çaba harcadım
sonuç mu?
FAIL, FAIL, FAIL

neyse gelgelelim asıl mevzuya
birazdan aşağıda yazacağım formül çatlaklarınızın görünümünü yoık derecesinde azaltacak

1 aspirin
nohut büyüklüğünde bepanthen yara merhemi
1 damla çamaşır suyu (ewet yanlış duymadınız )
1 çay kaşığı damla limon suyu
1 çorba kaşığı ısırgan otu yagı
we 1 çay kaşığı nişasta
dileyenler ise bi çay kaşığı greyfurt suyu katabilirler (asıl tarifte bu yok ama ben daha hızlı sonuca ulaşırım diye kullanmıştım.)

uygulanmasına gelirsek
tüm bunları karıştırıp sorunlu bölgeye sürüyorsunuz ve emilene kadar bekliyorsunuz
sabah 1 akşam 1 kere uygulanacak
banyolda sorunlu bölgeler keselenecek
bu kür bende yaklaşık olarak 1 ayda sonuç verdi
sonuçtan çok memnunum umarım sizin de işinize yarar kızlar öpüldünüz

çamaşır suyu nerden çıktı bi bu kalmıştı el atmadığımız kimin tarifi bu acaba nerden buldunuz , ne derecede azaldı çatlaklarınız bakılınca görülmeyecek kadar mı

bayağı önceden bir sabah programında izleyip kenara not almıştım bir ara uygularım diye.şöyle söyleyeyim karnımda doğumdan dolayı ciddi çatlaklar vardı ve bacaklarımda da renkli çatlaklar bulunuyordu bu kürü uyguladıktan sonra renkli çatlaklarım inceldi, diğerleri de yok denecek kadar kayboldu.

diğerleri dediğiniz beyaz renkli çatlaklar mı ? çamaşır suyu hücreleri eritmek için büyük ihtimalle ama zararlı bir şey sonuçta bilemedim. . yazın deneyebilirim belki. fotoğraf yok mu?

diğerleri dediğiniz beyaz renkli çatlaklar mı ? çamaşır suyu hücreleri eritmek için büyük ihtimalle ama zararlı bir şey sonuçta bilemedim. . yazın deneyebilirim belki. fotoğraf yok mu?

evet diğerleri dediğim beyaz çatlaklar
fotoğraf koyabilirim istersen ama eski halini çekmemiştim

arkadaşım yapma etme eyleme vücuda hiç çamaşır suyu sürülürmüymüş ya. çatlağı yok edicem diye kanser manser olacaksınız Allah korusun. kesinlikle yapmayın. geçiriyosa bile sürmeyin ya mantıklı olun biraz. çatlak yaşayın sağlıklı yaşayın daha iyi

merhaba canım bu tarifi nerden buldun çamaşır suyu ve nişasta garip geldi

dantellidon;bende senin tarif ettiğin küre başladım.ben bi kaç tane daha yağ koyup öyle kullanıyorum.benim diz kapağımın arkasında beyaz geniş çatlaklarım var .o yüzden kullanmaya başladım.sende çatlaklarının beyaz olduğunu sözylemişsin.kaç senelik senin çatlakların ve tamamen 1 ayda geçtimi?en önemlisi geçmesi tabiki.inşallah bende senin gibi %100 sonuç alırım.

he ya bide deniyolar hiç korku morku kalmamış millette canımdan önemlimi çatlaklar giyerim uzun kollumu gezerim hastane hastane kanser bölümlerini dolanıcağıma MANTIKLI DÜŞÜNÜN BİRAZ LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…