100 mt kare evde kurutma makinesine yer yok!

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Merhaba arkadaşlar,

Bebek gelecek ve kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Üstü kapalı bir balkonum var ama çok çok ufak, çamaşır sığmıyor. Evim çok küçük değil ama şekil itibariyle asla hiçbiryere uymuyor, gece gece sinir oldum.

Uyabilecek tek yer bu küçük balkon. Balkonda kombi var. Şimdi ben kombinin elektrik tesisatının yanına elektrikçiye hat çektirerek kurutma makinesini de taksam, makineyi de pimapenden dolap yaptırıp içine koysam sıkıntı olur mu? Makine dolapta olmak zorunda çünkü balkonu yıkayamam başka türlü.

Tabi ki dolabın kapağını açık bırakacağım makine çalışırken.

Yatak odasında kurutma makinası olan tanıdığım var. Diğer beyaz eşyalar gibi düşünmeyin üstünü ortebileceginiz her hangi bir yere bile konabilir.Dolap demişsin ama kuruturken baya sallanıyor pek aklıma yatmadı motoru bozar gibi geliyor.

Merhaba arkadaşlar,

Bebek gelecek ve kurutma makinesi almayı düşünüyoruz. Üstü kapalı bir balkonum var ama çok çok ufak, çamaşır sığmıyor. Evim çok küçük değil ama şekil itibariyle asla hiçbiryere uymuyor, gece gece sinir oldum.

Uyabilecek tek yer bu küçük balkon. Balkonda kombi var. Şimdi ben kombinin elektrik tesisatının yanına elektrikçiye hat çektirerek kurutma makinesini de taksam, makineyi de pimapenden dolap yaptırıp içine koysam sıkıntı olur mu? Makine dolapta olmak zorunda çünkü balkonu yıkayamam başka türlü.

Yatak odasına koyabilirsin balkonda gürültü çıkarabilir ve dolapta sallanır gürültüden.

benim bir tanıdık çamaşır makinesi üzerine koymuştu ama doğru bir şey mi bilemem. epeydir de öyle kullanıyo bildiğim kadarıyla.

Yatak odasında kurutma makinası olan tanıdığım var. Diğer beyaz eşyalar gibi düşünmeyin üstünü ortebileceginiz her hangi bir yere bile konabilir.Dolap demişsin ama kuruturken baya sallanıyor pek aklıma yatmadı motoru bozar gibi geliyor.

Yok biliyorum tesisat olayı yok ama olabilecek heryeri ölçtüm, sığmıyor. Bebek odasını dahi hesapladık. Evimin tüm odaları dar uzun, fazla eşyam olmamasına rağmen herşey lego gibi oturmuş durumda, en ufak yeniliğe yer yok.

Aa ben sallandığını hiç bilmiyordum, tüh yaa... Çok sağol cevap için.

Evet, o şekilde de kullanılıyor ama çamaşır makinem zaten mutfakta ve tezgah altında, o da yatıyor yani :KK43:
Çamasır makinesinin yanına olmazmı.Usta cagırsanız mobilyacı dolap kapaklarından birini çıkarabilir.

Evet, o şekilde de kullanılıyor ama çamaşır makinem zaten mutfakta ve tezgah altında, o da yatıyor yani :KK43:

Tüh.
En pratik çözümdü.

Balkona koyma işini makinayı tanıyan biriyle görüşün.
Ortam belli bir sıcaklığın altına düşmeyecek gibi bir şeyler vardı sanırım.

Bu arada kurutma makinası sallanmaz ya.
Benimki çamaşır makinasına göre gürültülü, her saatte çalıştıramıyorum, ama sallanma yok.

Son düzenleme:
Çamasır makinesinin yanına olmazmı.Usta cagırsanız mobilyacı dolap kapaklarından birini çıkarabilir.

Çok sağol ilgin için, yok zaten çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırın yanyana. Mutfak beyaz eşya mağazası gibi. Beyaz eşyadan dolayı alt dolabım yok gibi birşey :(

Tek yolum balkon :(

Merhaba arkadaşlar,

Canım önce çok doğru bir karar kurutma makinası alma fikrin hele bebek olunca inanılmaz rahatlarsin...

Ama balkon olmaz gibi servis zaten uygun yer olmazsa calistirmiyor..

Sallanma olmuyor ama sesli bir çalışma şekli var ve bulunduğu ortamı bayağı ısıtıyor...

Uzatma hat olayı da sıkıntı yaratır çünkü direk prize takilsin arada uzatma kullanilmasin dendi servisden..
Salonda yok mu yerin yada koridorda falan bir yerin..

Sabitlenirse sallanmaz düz sert bir zemin olmasi lazim.çalışırken çok ısıtıyor bulunduğu yeri aklında olsun.

canım bende 2 sene önce aldım çok güzel rahat bi makina ısı olayıda doğru bende dolap içine düşünüyordum ama servis geldiğinde kesinlikle dolap içine koymayın zararlı demişti bana

Eğer bu makineler ısı veriyorsa bi tane de biz alalım, kış için benim odama koyabiliriz çünkü kışın inanılmaz soğuk oluyor odam, 1 yorgan+2 battaniye ya da bazen 2 yorgan+1 battaniye ile uyuyorum :KK57:

Back
X