Merhaba :))
Ben Turkuaz86
Kendimi bedenimde rahat hissetmedigim, giydiklerimi yakıştıramadıgım ve saglıklı bir görünümüm olmadıgı için 100 günlük bir maceraya atıyorum.
Yüzümün solgunlugundan, cildimin kuru olmasından, saçlarımın parlamamasından ve vucudumun orantısız ve bölgesel yaglarım oldugundan bu işe baş koydum. Bunların sebebi tabii ki saglıklı yaşam biçimim olmadıgından böyleydi. Ancak degiştirme vakti geldi geçiyor bile :)
Peki gelelim hayatımda neleri degistirecegime:
*Düzenli uyku (23.00yatış - 06.30 kalkış)
*Saglıklı beslenme burada temiz beslenme yada clean eating diye tabir edilen beslenme düzenini hayatıma aktaracagım.
- 19 dan sonra birşey yenmeyecek
- hergün 2-2,5 lt su,sabah limonlu 1 bardak ( asitli, sekerli yok) 2 bardak yeşil çay
- üç beyaz yok (Beyaz un, tuz, seker)
- kızartma, alkol, fast food, asırı işlenmiş gıdalar, katkılı dogal olmayan besinler yok!
- 3 ana ögün, iki ara ögün
- bol sebze ve meyve mevsiminde, tavuk, balık, kuruyemişler, baklagiller, süt, yogurt, yumurta, peynir, bulgur,yulaf, kısacası dogal ve işlenmemiş gıdalar serbest
- yemek bilinci olmak, yavaş yemek, küçük lokmalar almak, 20 kere cignemek, doydugunda yemegi bırakmak
*tabiiki spor spor spor (Pilates, yürüyüs, Jillıan vs) hergün başka egzersiz ve hergün 10.000 adım!!!
*Meditasyon, stressiz hayat, pozitif olumlama...
En azindan istikrarlı bir biçimde uygulandıgında 100 günde ne gibi degişiklikler gözlemleyecegiz bakalım :)
Sizler de katılmak istermisiniz?
16.02.15
Bel=81 cm
Kalça= 99cm