Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk %100 gerçek saç 8 parça çıt çıt satıyorum düğün mevsimi işinize yarasın:))

canım ilk eklediğin resimde daha koyu duruyodu sonradan boyadın heralde

canm ya merhaba sen bakımı falan yapıyordu sinemaki falan topikte tanışmıştık ne oldu uzamadı mı hala?
bir de 70 cm lazım deyince şaşırdım saçların nerelerinde ki??

canm ya merhaba sen bakımı falan yapıyordu sinemaki falan topikte tanışmıştık ne oldu uzamadı mı hala?
bir de 70 cm lazım deyince şaşırdım saçların nerelerinde ki??
canım küre epey devam ettim 1aydır bıraktım..mart ayında röfle yaptırmıştım ve epey kesmek zorunda kaldım mahvolmuştu incelmişti ve dökülüyodu..neyseki eski sağlığına kavuşturdum saçlarımı..yine belimde saçlarım ama yetmiyor işte istediğim gibi değil bi süre hevesimi alayım diyorum..en çok da önler kısa o beni sinir ediyor :31: şimdi boyatıp çıtçıtları kullanıcam bakalım..artık yoruldum kürdü yağdı filan

canım küre epey devam ettim 1aydır bıraktım..mart ayında röfle yaptırmıştım ve epey kesmek zorunda kaldım mahvolmuştu incelmişti ve dökülüyodu..neyseki eski sağlığına kavuşturdum saçlarımı..yine belimde saçlarım ama yetmiyor işte istediğim gibi değil bi süre hevesimi alayım diyorum..en çok da önler kısa o beni sinir ediyor :31: şimdi boyatıp çıtçıtları kullanıcam bakalım..artık yoruldum kürdü yağdı filan

aynen ya bende bıktım varya hiç başlayasım yok ama bi an önce başlamam lazım ben zaten 1 tur kullanmştm

aynen ya bende bıktım varya hiç başlayasım yok ama bi an önce başlamam lazım ben zaten 1 tur kullanmştm

muhakkak devam et canım evet zaman alıyor biraz ama kesin çözüm sinameki..bu arada 1 turu 8kür yapmakla hata ettiğimi anladım ve 1turu 12 yada 15 kür yapıp 1ay ara vermeye başladım ben o zaman daha iyi sonuç aldım..bilgin olsun sen de öyle yap..saç tam sinamekiye alışıp uzamaya başladığı yerde kürü bırakıyoruz bu en büyük kaybımız oldu bence

muhakkak devam et canım evet zaman alıyor biraz ama kesin çözüm sinameki..bu arada 1 turu 8kür yapmakla hata ettiğimi anladım ve 1turu 12 yada 15 kür yapıp 1ay ara vermeye başladım ben o zaman daha iyi sonuç aldım..bilgin olsun sen de öyle yap..saç tam sinamekiye alışıp uzamaya başladığı yerde kürü bırakıyoruz bu en büyük kaybımız oldu bence

tamam cnm ben kürü geçen sene aralık gibi bitirmiştim daha başlamadm yani havalar soğuyunca bırakmıştım:1:

canm bir de nerden anladın 12 ye tamamlaynca daha iyi olduğunu nasıl farkedebildin

canım biliyosun 5.kürden sonra etkisini gösteriyordu uzama oluyordu gözle görülür ama 8e tamamlayıp birden bırakınca/ara verince o süreçte uzama olmuyordu..ben de sayısını tam hatırlamıyorum dediğim gibi 12 yada 15kür yaptım ve arayı 1 1buçuk ay tuttum o arada bile uzadı ve kür yaptığım süreçte de uzadı..bunları saçımın fotosunu çekerek ve buraya ekleyerek anlıyodum..aşama aşama görme fırsatım olmuştu sen de başlayacaksan bizim topiğe foto koy haftada yada 2haftada 1 çünkü bize uzamıyo gibi geliyor ama kendimiz fotomuzu görünce uzadığını anlayıp hem mutlu oluyoruz hem de daha iyi devam ediyoruz

arkadaşlar benim de 8 parça doğal çıt çıt saçım var. tıp öğrencisi olduğum için saçla uğraşmaya fazla zamanım olmadığı için satmak istiyorum. saç sadece bir kere boya gördü. ilgilenmek isteyenler garmel_den@hotmail.com adresine mesaj atabilir. uygun bir fiyatta anlaşabiliriz inşallah. kayseri ve malatyadan elden de verebilirim.

Son düzenleme:
bende cıt cıt satıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:30: 8parca gercek cıt cıt 2kez işlem gördü kızlar ilgilenen olursa görüşelim:51: klipsleri ithal ben alalı 7ay oldu zaten.rengi kestane.120tl arkadaşlar:))ama fiyatta indrm söz konusudur:))

Son düzenleme:
Back