Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk %100 gerçek saç 8 parça çıt çıt satıyorum düğün mevsimi işinize yarasın:))

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
arkadaşlar kız kardeşimin kına gecesi için eskişehir zen bayan kuaföründen özel olarak alınmış %100 gerçek postiş saç 8 parça çıt çıt ları 2 yıldır duruyor düğünü olucak yada ihtiyacı olan birine uygun fiyatla vericem 1 kez işlem görmüş boyanmıştır...eskişehirdekilere ve kütahyadakilere elden veririm...300 tl almıştım yarı fiyatını kargo bana ait olmak şartıyla vericem azda olda pazarlık yaparız sünnettir:))

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 resmini atarmısın saçların cnm ? Benim çıtçıt var ama 4 parça ve alırken işlem görmemi ş diye aldım ama saç siyah boya yemiş .Bende kuafore boyamak için götürdüğümde anladım :41:

Neyse fiyatını uygun gördüm senin çıtçıtların resmini görebilirmiyim alıcı OLMAK İSTERİM :12:

canım resimlerini eklemen mümkün mü flaşlı ve flaşsız olarak birde tokalarını görebileceğimiz bi foto olursa kesinlikle alıcam..

gerçek insan saçı 8 parça

eskişehir zen bayan kuaförüne özel olarak getirtilmiştir

1 kez işlem gördü loreal karemel rengi boyandı..
mesaj hakkı olmayan arkadaşlar için
ismimle aynı mail adresim sonu hotmail.com teşekkürler..
$çıt çıt.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tam istediğim renk bi iki foto daha ekler misin mesela dıştan görünüşü nasıl tokalar görünüyo mu ters tarafını da çekersen çok sevinirim..bide senin nerene kadar geliyor saçlar bana belime kadar olan lazım da 70 cm filan o kadar mı boyu..

canım bir ark senden önce mail atmıştıda ondan cevap alıp dönücem sana buraya ekleyemedim başka fotoları başka makinayla çekmiştim mailden atarım boyutları büyükmüş

Back