Bebek İkinci El 100 den fazla ürün burada... 3-4-5 yaş ve 0-6 ay kız kıyafet, oyuncak, araç gereç

merhaba canım sen eve degilde postaneye gönderirmisin postanede 5tl eve gelince 7,5 tl alıyorlar artı havale parası varpostane çok yakın bana ordan paketi alınca hemen senin havaleni yaparım yada sen adresini gönder ben havaleni yapayım benim için farketmez canım grşz sevgiler.

canım sana özel mesaj atıyorum ama mesaj kutun doluymuş. mesajlarını silince bana haber verirsen detayları konuşalım.

ürünleri çok beğenmiştim ama kızlarımın ikisinin yaşlarınada uymuyor.size hayırlı satışlar.

Gunceldir arkadaşlar. ..

sağdan sola doğru sayarken 4,10,11,13,16,18,26,27,39,40,50,51,52,53,83,85,91,92,93 fotodakiler satılmadıysa hepsini almak isterim.beden ve fiyatlarını yazabilir misiniz

sağdan sola doğru sayarken 4,10,11,13,16,18,26,27,39,40,50,51,52,53,83,85,91,92,93 fotodakiler satılmadıysa hepsini almak isterim.beden ve fiyatlarını yazabilir misiniz

istediklerinden kalanları aşağıya listeledim:
bücürük şifon elbise 4 yaş. 10 tl.

cigit sarı elbise. 4 yaş. 6 tl.

mevlüt takımı 0-3 ay. hiç kullanmadık. 35 tl.

4 yaş için.

4 yaş için old navy tulum. hiç giyilmedi.

yurtdışından alınma bluz 3-6 ay.

Jaspe arkadasım ürünlerim geldi emin ol kargo ücreti yüksek olsa da değdi çizme sanki hic kullanılmamış yeni alışverişlerde görüşmek dileğiyle kazak swet esortman altları süper tekrar tesekkur ediyorum

canım beğenmene çook sevindim. Güle güle giysin prenses

nerede oturuyorsunuz.birkaçını almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…